2bebeliaanne cevap vermeyecektim ama dayanamıyorum 😂 yarası olan çok değil sen her erkeği genelleyerek konuşuyorsun ve evet eşimle 1 yıl ayrı kaldık ve ne o ne ben başkasıyla yatıp kalkmadık yapmayacağı varmış yapmamış demek ki dimi sen bikaç erkeğe bakıp genelleme yaparsan aynısı kadınlar içinde yapılır

2bebelianakurt benim eşimde çok sever ben de çok severim o an utanmayı değil de zevk almayı düşünün o yaparken saçını okşayın kafasını bastırın emin ol çok zevk alıcaksın kendini kasmadığın sürece

2bebelianakurt bizim için normal bı olay tabikide yalatiyorum ben onunkini yaliyorsam isteğimle oda yaliyabilir ama siz utandiginiz için istemiyorsunuz merak etmeyin her kadının vajinası bibloluk değil ama çok takmamak lazım erkek için vajina mi vajina görüntüsüne pek takılmaz siz yok kötü yok ben beğenmiyorum diye düşünüp dile getirirseniz eşeğin aklına karpuz kapugu sokarsiniz sizin beğenmediğiniz boseyi oda beğenmemeye başlar zaten kendi bile beğenmiyor diye düşünür ozguveninixi toplayın acilen 👍

2bebeliaanne eşimin de benim de birbirimizden gizlimiz saklımız yok benim hesabım onda açıktır onun hesabı bende kullandığı araba telefonuma kayıtlı güvensizlik olduğu için değil ama ahahahhha

2bebeliaanne şuan sana bunları anlatmaya üşenirdim ama sen rezil olmaya doymadığın için onu da söyleyeyim eşim de ben de sponsorlu reklam alıyoruz ve bazen bana düşmeyen sponsorları eşimin hesabından bakıyorum o da aynı şekilde gizlimiz saklımız olmadığı için sorun etmiyoruz sen kocana güvenmiyorsun ki herkes aynı problemi yaşıyor sanıyorsun ahahajahakak