2bebelianakurt bence normal. Tabi istemiyorsan reddetmelisin zoraki yapılan herşeye karşıyımdır düşüncem bu yönde. Peki neden rahatsız oluyorsun?
Sex aşığınız geri geldi 😊
Sucuklu_yumurtaaa sen girme okuma bu kadar basit..benim yaptigm yorumun derdi senimi gerdi sanane
2bebeliaanne işine bak ya cahile laf anlatmaya çalışıyorum salaklık bende
_perilice_ hangi konudaaaa 😂
Eylemkaya07 bence şimdiden yolu yap seni dört gözle beklesin 😘
Ariel hoşgeldin canım 😊
2bebelianakurt bizim için normal bı olay tabikide yalatiyorum ben onunkini yaliyorsam isteğimle oda yaliyabilir ama siz utandiginiz için istemiyorsunuz merak etmeyin her kadının vajinası bibloluk değil ama çok takmamak lazım erkek için vajina mi vajina görüntüsüne pek takılmaz siz yok kötü yok ben beğenmiyorum diye düşünüp dile getirirseniz eşeğin aklına karpuz kapugu sokarsiniz sizin beğenmediğiniz boseyi oda beğenmemeye başlar zaten kendi bile beğenmiyor diye düşünür ozguveninixi toplayın acilen 👍
seksirella kız konuş konuş da dinleyen 😃🤫
2bebeliaanne eşimin de benim de birbirimizden gizlimiz saklımız yok benim hesabım onda açıktır onun hesabı bende kullandığı araba telefonuma kayıtlı güvensizlik olduğu için değil ama ahahahhha
Trendyol Amaan uğraşamicam bi derdim sen vardın
dramaqueencnm ya ne için bu kadar sıkı önlem ahaha 😄
2bebeliaanne arabamız yurt dışından olduğu için 🙃
dramaqueencnm olabilir nolmus yani hesaplar neden açık 😄
- Düzenlendi
dramaqueencnm vallahi dilimizde tüy bitti nato mermer nato kafa.. öğğ oldum yani leş kokuyor cümleler leş 🙄 fazla zorlama basmıyor gerçekten kuzum
2bebeliaanne şuan sana bunları anlatmaya üşenirdim ama sen rezil olmaya doymadığın için onu da söyleyeyim eşim de ben de sponsorlu reklam alıyoruz ve bazen bana düşmeyen sponsorları eşimin hesabından bakıyorum o da aynı şekilde gizlimiz saklımız olmadığı için sorun etmiyoruz sen kocana güvenmiyorsun ki herkes aynı problemi yaşıyor sanıyorsun ahahajahakak
Kuzulkurt kendisini rezil etmeye doyamadı 🙃
dramaqueencnm doymaz 🥲
dramaqueencnm unrum değilsiniz size rezil olsam ne olmasam ne bayyy
Lagosiyawo ayyy keşke benimli de öyle olsaydı yaaa 😂
ZRaporu aynb bende valla😄😄