seksirella Kıız seksirellam nerelerdeydin sen ya.Buralar valla artık eskisi gibi alev alev değil malesef🙄Sinek avlıyoruz valla🕸Bende eskisi gibi yoğun takılmıyorum forma sarmıyo artık 💆‍♀️Senin geri döndüğüne sevindim🙌Gaza getir bizi yakalım gene formu alev alev💥

Capkinkedi hosbuldummm canım sex hayatlarınız ne durumda kusseniz bile git bı duş iki parfüm giy tangani sutyenini otur adamın kucağına 😂💦 yansın geceler Pelinsu eceler

Yasak_elma geldim kuzucuuuum 😘 bugün herkes güzel bı duş yıkayın vajinalari sonra güzel bı tanga missss gidin adamların kucağına iki boyundan öpün iki penise elinizi goturup oksayin onun elini de tangaya götürün okşasin adam açılıp zevke gelsin bı rahatlasin 😛

alonedark haklısın ve bu bence çok önemli bir detay çünkü erkek kadar kadının doyum ve tatmini önemli 😊👍 şayet güzel geçen gece seks konusunda sabaha mutlu daha aşık güler yüzlü bir kadın demek 🥰

ZRaporu caniiiim hemen sende çaresizliğe kapılma 😛 oral seks yap mesela 😂😘💦 bence sutyenle yalamaya başlarsan goguslerinle oynarken malum herkes ben değil spremi yutamiycagini düşünerek söylüyorum goguslerine boşalmasına izin ver 😊 bence ilk adımı böyle at regl bitesiye eminim ki seninki bu hareketinden heyecanlanıp napicagini bekler dört gözle