__MeLek__ yok canım ne soylicem sadece küfür etttim ama kim olsa eder doğru degilmi? Yani hakaret ettim kullanacagi hicbir sey soylemedim ilk hakaretli mesaji yollayan bendim ondan sordum

Blondie Bişey olmaz git konuş tanıdığın avukat varsa da bilgi al hakkını savun

__MeLek__ tamam canm mutlaka edicem ama saklicam yazdiklarini biraz bekleyelim dedik birdaha yazar ederse elimizde daha çok kanıt olur dedik hemde

Blondie Eşin ne diyor bu iğrenc kizin tavirlarina. Şaka değil benim eşim olsa gider agzins s.çar onun. Ne demek karima bunlari diyor beyinsiz

Esmerkiz39 zaten elimden telefonu aldı baya saydirdi benim karimin b.kunu ye dedi cocuguma laf edersen seni çok kötü yaparim dedi sonrasi annesi annemi aradi ben yalandan soyledim onlar bana kufur etti diye dedim diyor yalanladı herseyi esimde konusunu actirmiyor artik bidaha olursa zaten tutamam onu cok sinirlendi ama bana karsi hic yansitmadi konusulmasini dahi istemiyor

__MeLek__ günlerdir kafayi yiyorum normal laflar degil kimse kabullenemez zaten daha ne o yaziyor ne ben silmisim heryerden bidaha bulasirsa yapacaklarimi biliyorum

Blondie Zordur yoktan yere bunlarla uğraşmak ama boşver hiç muhattap olma onun yazdıklarını ses kayıtlarını silme sadece.

__MeLek__ Biliyorum tabi canım hakettigini yasamadan ölmez kimse ve çok büyük ahımıda aldi benim☺️ benim onda ne hakkim varsa hicbirini helal etmiyorum