roseriary tam olarak öyle olacak. Benimde bir arkadaşım vardı çok kısıtlandı üniversiteye gidip ailesinden uzakta olunca kısıtlandığı her şeyi yaptı ve yapıyor 🥲
Kocamın seksi kuzenleri 83 kilo olan ben
2bebeliaanne o kadar boş konuşuyorsun ki bekarkende bara meyhaneye gece kulübüne gittin hala daha gidiyorum ve sonum ne oldu söyleyeyim yüksek lisans yapmış bir veteriner oldum 4 tane de çocuğum var istediğim gibi de giyinirim eşim de kıt düşünceli bir insan değil ve hayatımı yaşarım siz hayatınızı yaşayamadığınız için başkalarının hayatına burnunuzu sokup kadının ne işi var o mekanlarda diyorsunuz kusura bakmayın ama çocuklarım olur ya sizin gibi düşünen bir arkadaşı olur eminim bizim gibi cevabını verir ve arkadaşını senin gibi rezil eder
Marbled saldım ben artık sadece yazdıklarına gülüyorum 🥲😂
2bebeliaanne Nasıl bi kafa nasıl bi zihniyet bu sabahtan beri herkes ayni fikirde birşeyler anlatmaya çalışıyor siz hala ayni düşüncede doğru oldugunu diretip savunma yapiyorsunuz kendinizi bi sorgulayin bence . kadınlık açıklıkla kapalilikla saatle mekanla olunmuyor !! Kadinlik cellatına boyun eğmek mi! Evinde oturanda ölüyor disari cikanda kapalisida acigida kadinlari bi kenara birakalim hayvanlar katlediliyor tecavuz ediliyor neyin savunmasini yapiyorsunuz sabahtan beri daha uzun yazıp kafa patlatmicam zira kabullenmiceksiniz.
Marbled baskıcı aileden kurtulmak için 16 yaşında evlenen biri tanımıştım. Şimdi yenidoğan bebeğiyle anne babasının evinde, kocası da hamile eşini dövmekten hapiste. Bilinçsiz ebeveynler yüzünden olan her zaman çocuklara oluyor. Özellikle erkeğe her şeyi hak görüp kadına gelince ahlak bekçisi kesildikleri için en çok kız çocuklarına oluyor. Umarım bu yobazlar da bir şeylerin farkına varır bir gün, tabii hiç umudum yok.
roseriary bara gitse içki içse falan böyle olmicakti dimi ya tühh
@Akrep @Yorumcuanneniz @MatiG @Lavinia_
@2bebeliaanne Lütfen şu arkadaşa gerekeni yapabilir misiniz? Huzur bozmaktan başka birşey yapmıyor.