Akrep ama germiş sizi nedense
Kocamın seksi kuzenleri 83 kilo olan ben
__MeLek__ kapıyı biliyosun hadi canım hadi 😄
2bebeliaanne Ya 😂😂burda laf sokmaya çalışıp laf yiyen ben değilim 😂valla komiksin ya😂😂
Kuzulkurt benim yetiştirilme tarzim böyle ve bu devirde öyle kadınlara neler oluyo görüyoruz
__MeLek__ laf yemem çokmu umrum da saniyosun
2bebeliaanne Bakın işte yavaş yavaş seviyeniz ortaya çıkıyor :) Gece sokakta gezmek veya barlara gitmek benim yaşantıma göre kendi hayat standartlarıma göre bana da ters. Ama sadece BANA ters. Bir çok arkadaşım var bekar ve günlerini gün ediyorlar hepside anne babasının kuzusu gayette güzel yetiştirilmiş insanlar. Şimdiye kadar onlara aa geceleri dışarıda geziyor bu nasıl kadın gözüyle bakmadım. Aramızdaki fark bu işte siz kadınlara bu gibi algılar yüklediğiniz için olay beni geriyor evet. Bu konularda büyük konuşmamak gerekiyor hepimiz anne adayı olan insanlarız ve çok zor bir çağda çocuk yetiştiriyoruz. Büyük lokma ye ama büyük söz söyleme der büyüklerimiz..
hayatcokgzl seni hatırlıyorum çok üzülüyorum artık nasıl bir hayatın içindesin önceki postlarda da yazmışsın gidemiyorum diye ailen mi istemiyor al çocuklarını çık o p.zevengin evinden.
2bebeliaanne okadar uzuldumki şuan adına tamamen ailenin sana yapmış olduğu baskıdan dolayı , bu yapılan davranışi yada herhangi bir normal olan davranışı yapamadigindan millete sallayarak kendini avutma kuzum bu problemini içinde yada ailenle çöz neden beni kisitladiniz neden izin vermediniz diyerek …. evet alkol kullanmıyorum hiç benlik şeyler değil ama kullananada saygım var bı yerde oturmuş rakı içmiş gülmüş eglenmis ne var bunda o. Yapmış milletimi rahatsız etmiş
Gerçekten kadın kadının düşmanı
2bebeliaanne öyle kadın derken???? sen ne kadar değişiksin yaa bı çık git posttan ağzımı bozacam askı yiyecem yoksa
Akrep hay agzin bal yesin
Polyannacilik istediği kıyafeti giyip tecavüze uğrayan kadına giymeseydi demekle eş değer. Neyse daha fazla imkansıza oynamayacağım. Çünkü bu tarz muhabbetler öyle moralimi düşürüyorki kendi hayatımda bile durgunluğuma sebep oluyor. Çok yazık.
2bebeliaanne Giyinmek ,rakı içmek kadına yakışmayan bir şey mi ? Rakı da içiyorum açık da giyiniyorum kadın gibi de kadınım
Akrep cahil çünkü birşeyi anlatamayiz yobaz gelmiş yobaz gidecek rabbim fikirleri kıt ve bunun gibi değişik olan insanlardan bizleri ve evlatlarımızı korusun gerçekten ….. açık kapalı ayrımı yapılıyorsa , kıyafet sorunu varsa madem kapalı kadınlara feraceli kadınlara neden tecavüz ediliyor aciklasana mesela neden ??? @2bebeliaanne
hayatcokgzl ya sen nasıl bırısın gerçekten bu postun benı delı ettı. Özgüvenın yok, kocan rezıl. Bırde kendınde suç arayıp bıldığın aşağlıyorsun sana ınanamıyorum şuan ya yok maymundan hallıceyım yok bılmem ne! Bı ınsan nasıl kendını bu derece aşağlar? Senın kocanın yaptığı kepazelık dığer postunuda okudum kuzenlerının orasına burasına bakan bırınden bahsedıyorsun .. buna rağmen bıde kıskanıyorsun onu senın yanında senı hiçe sayıp onun bunun gotüne bakan bırını kıskanıyorsun! Insan kendınde suç aramak yerıne kocasının yaptığı pıslıkten dolayı soğur mesafe koyar barı bıraz . Anlamsız şuan sana yazılan herşeye anlamsız ve boş bakıyorum çünkü sen kendını aşağlamayı ve kocanın senı psıkolojık olarak aşağlamasını sevıyorsun bellı .
2bebeliaanne benim yetiştirilme tarzımda çok güzel hatta seninkinden bile güzel. Çünkü sürekli tepemde baskı yapan bir babam yoktu fikirlerime saygı duyan bir babam vardı çok şükür. Ve bende bu devirde kızıma böyle yapıcam. Bara da gidebilir, alkolde alabilir. Bu onun kadın gibi kadın olmayacağı anlamına gelmiyor.
Ha şunu da söyleyeyim ilk hesap açtığında burda oral yapmak haram, edepsizsiniz, burda eşinizle aranızdaki münasebetten bahsediyorsunuz diyordun, ikinci hesabında kocanla arandaki münasebetleri yazdın. Bu hesapta da nasıl oral yaparım diyorsun. Söyleyeceklerim bu kadar..
Polyannacilik sadece kapanmak yetmiyo onlar daha fena çarşaf altında neler var neler bn giyimle alakalı tek bisry dedimmi insanın içinde olmayacak ama öyle got baş açık olanlarin da amaçlarını merak ediyorum bı yerlerini göstermelerindeki amaç ne olabilir ?
2bebeliaanne sanane arkadaşım ister götünü açar ister başını seni ne ilgilendiriyor.!!
Kuzulkurt bana yorum yapma diyorum beynin algilamiyo mu bunu