• +18
  • Kocamın seksi kuzenleri 83 kilo olan ben

Kuzulkurt Ahahaha ya harikasın 😂😂😂 O hesabında buna “merak etmeyen insan, iğrenen insan paylaşımları bu kadar incelemez. Sen nasıl yaparımın derdindesin” demiştim. Al işte. 😂😂😂

2bebeliaanne bu nasıl hadsizliktir… Kimse sana neden başını kapadın diyor mu yada sırf başını kapattın diye yobaz diyor mu. Açık olana açık giyinene ne haddine senin amaç sorgulamak. Birileri neden kapalıysa birileri de o yüzden açık.

hayatcokgzl e balık etlisin diyelim bacı💓😍🔥 kendine haksızlık etme birazcık süslen püslen sende

Polyannacilik kullanıcı adımdan belli olmuyomu 2 tane var çok şükür inan sizlerin kafasında yetişmesin diye elimden geleni yapicam beni annem köle hor görülen bı jnsan olarak yetiştirmedi kadın yerini bilmeli erkeklerin olduğu yere bara falan gitmek de neymiş oraya gidenlerin sonunun ne olduğunu da biliyoruz ama siz bundan memnunsunuz ve bunun doğru bişey olduğuna inandırmak için de nasıl diretiyosunuz

2bebeliaanne kımse kımseden mesul değıl .herkes kendinden mesul ve sen haddın olmayan herşeye karışıp bıde büyük konuşuyorsun evladınla sınanma ınşallah tabıkıde kımse ıstemez ama sonuçta var yanı evladın. Ve sen büyük konuşuyorsun yok oraya gıdenlerın sonu ne bılmem ne! Ayıp ya kaç yaşında kadınsın, çocuk sahıbısın ve bıde kadınsın dıyorum bak. Bı kere daha gördük kı kadın kadının düşmanıdır. Hıçte güzel yetıştırılmemışsın bu arada kendını övme yanı. benım fıkrım bu yönde.

2bebeliaanne çok ayıp ama insanların çocuğundan konuya girmeniz daha fazla uzatmayın lütfen saygı duyun biraz insanların yaşantılarına

2bebeliaanne gerçekten Allahın emrini bilen insan böyle mi anlatıyor insanlara Allahn emrini aşağılayarak. Allah için sadece kapanmak yetmiyor biliyorsn dimi ayrıca benim açık olduğumu nerden çıkardın

Marbled hala merak edip nasıl yapıcam’ın derinde O yüzden buralarda biri ona nasıl yapıldığını anlatsa da gitse keşke 😂

2bebeliaanne neler oluyormuş öyle kadınlara?!!!? Kediler köpeklerde mi öyle yapıyor tecavüze uğruyor öldürülüyor bu nasıl zihniyet hiçbirşey yapmayıp sadece evinde oturan koca sözünden çıkmayan kadınlara birşey olmuyor mu? Günde sayısız haber görüyoruz kapalısı açığı gece dışarda olanı gündüz dışarda olanı farketmeksizin öldürülüyor insanlar ne yüzünden senin gibi düşünen pis zihniyetler yüzünden! Yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi herkesin yetiştirilme tarzı farklı olabilir kimisine yanlış gelen sana doğru gelir sana doğru gelen bize yanlış gelir ama bunun anlatımı dile getirilişi bu şekilde değildir umarım çocuklarını da bu düşünce yapısıyla yetiştirmezsin

alonedark büyük konusmuyorum ben o şekilde yetiştirmem diyorum yaparsa da evlatlıktan reddederim rabbim yasatmasin kimseye hayirsizt evlat vermesin

2bebeliaanne doğru yada yanlışa biz karar veremeyiz kime göre doğru mesela kime göre yanlış ???? Herkes kendinden mesuldur sen gitmessin olur biter gidene neden kan kusuyorsun , kan kusunca o insan gitmekten vazmigececek a.k kafa yapina ben senin….. sanane yani bizene isteyen istediğini yapmakta özgür bunu dile getirince çok dindar olmuyorsun yada çok örnek alınacak kişide olmuyorsun , bil istedim … Anlayana

2bebeliaanne yok yok benim evladım sizin gibi yobazlari eğitecek düzeyde olacaklar merak etmeyin .. sizin gibileri tek tek eğitecez inşallah gerçi bi köpeği bile eğitmek sizin gibileri egitmekten kolay olacak ama neyse deneriz en azından insanlık için

2bebeliaanne Senin neren doğru?? Burda bu kadar insan aynı şeyi konuşup sen farklı konuşuyorsun pardon konuşmaya çalışıyorsun? Dönde bir bak kendine ben nerde yanlış yaptım, nerde yanlış konuştum diye!