Zehramelekk ben bu ara orgazm a da taktım olmuyor bir türlü hem orgazm olmuyorum hem o da isteksiz ben de soğudum
Sabır sabırda bi yere kadar.... Dertleşelim mi kizlar 😔
Zehramelekk bnm.esimde bebeği hissettiği için korkmaya basldi dha öncede bı ara işleri baya yoğundu yok mok diyordu ama yterki canm istesn yavaş yvas uyuyni uyndriyrm gce vur nokta atışını o zmn yap
Ha birde 70/100 liraya Pierre Cardin den alisvers yptm fantazi gecelik aldm binkactane değişik dgsiik gyiyrm mükemmel oluyr dene derm
Delihatun gebeyken de gecelikleri giyiyor musunuz 😅🙈
Ranannnnn tabiki ilk giydm dnedm gobisim bozdu işi kızın mahvetti bni dedm kahkaha attim snra ekledm nyse iki ay sabret bı twork ypayim sna dedm (kendi capimda ama hsuna gidiyor) esimde hı hı dedi uygun pzisyonlrda ilişkiye grdgimiz için gecelik mani değil 😆😆😆😆😆
Ranannnnn belki yoğun çalıştığı icin gercekten istek gelmiyordur kuzum😔 bizimki yogun değilken bile böyle
Ranannnnn 1 yillik siz ?
Ranannnnn hayatimda ilk defa 1 kere oldum, ee haliyle tekrarini istiyor insan ama nerde o anlayış nerde o koca 🤷♀️
Delihatun ay ben hamilede degilim canim anlamadim bu adamin sorununu. Kendimde denedim tatmin olmayi ama pek sarmadı yani hoşlanmadım
Zehramelekk bı doktragzuk kuzum snucta eş bu rabbim bu srunnyuzunden sevgi muhabbet i azaltmsn evlisin ve kocan ile iyi olmknicin srun czmeye clisiyon doktra da gtmk ne ayıp ne günah inşallah sende istdgini blursun inan oda çok gerekli
Zehramelekk öyle olmasını ümit ediyorum şu süreç bir geçse diye bekliyorum 😔
Zehramelekk biz de 1 yıllık evliyiz. Bir süreden sonra acaba erkekler için bazı istekler değişiyor mu ki onlar için normalleşiyor galiba ilk zamanlar la karşılaştırıyorum da 😔
Zehramelekk ben de çook merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu ☹️
Delihatun ama doktorluk bisey oldugunu zannetmiyorum canim bizimki tamamen arz talep meselesi
Ranannnnn hic sanmiyorum canim, genc yaşlarında ve yasitlari her gun istiyolar. Yani 1 yillik evli bir sürü arkadasim var, kocalarina her gun versen her gun istiyolar. Onlarinda karilari isteksiz vermiyolar
Ranannnnn tarif edilemez yani uzun sureli degil 15 20 sn anca sürüyor hissi ama mükemmel bi olay
Zehramelekk işte bu bizim için çok kötü ya ben eşime asla hayır demedim canım istemese de kabul ettim ve zevk almaya çalıştım onlar neden hiç düşünmüyor ki eşlerini 🙄
Zehramelekk bunu yaşamak için benim ne yapmam gerekiyor ya da eşin çabaları mı önemli 🙈😅