• Cinsellik
  • Sabır sabırda bi yere kadar.... Dertleşelim mi kizlar 😔

Ranannnnn tabiki ilk giydm dnedm gobisim bozdu işi kızın mahvetti bni dedm kahkaha attim snra ekledm nyse iki ay sabret bı twork ypayim sna dedm (kendi capimda ama hsuna gidiyor) esimde hı hı dedi uygun pzisyonlrda ilişkiye grdgimiz için gecelik mani değil 😆😆😆😆😆

Delihatun ay ben hamilede degilim canim anlamadim bu adamin sorununu. Kendimde denedim tatmin olmayi ama pek sarmadı yani hoşlanmadım

Zehramelekk bı doktragzuk kuzum snucta eş bu rabbim bu srunnyuzunden sevgi muhabbet i azaltmsn evlisin ve kocan ile iyi olmknicin srun czmeye clisiyon doktra da gtmk ne ayıp ne günah inşallah sende istdgini blursun inan oda çok gerekli

Zehramelekk biz de 1 yıllık evliyiz. Bir süreden sonra acaba erkekler için bazı istekler değişiyor mu ki onlar için normalleşiyor galiba ilk zamanlar la karşılaştırıyorum da 😔

Delihatun ama doktorluk bisey oldugunu zannetmiyorum canim bizimki tamamen arz talep meselesi

Ranannnnn hic sanmiyorum canim, genc yaşlarında ve yasitlari her gun istiyolar. Yani 1 yillik evli bir sürü arkadasim var, kocalarina her gun versen her gun istiyolar. Onlarinda karilari isteksiz vermiyolar

Zehramelekk işte bu bizim için çok kötü ya ben eşime asla hayır demedim canım istemese de kabul ettim ve zevk almaya çalıştım onlar neden hiç düşünmüyor ki eşlerini 🙄

Ranannnnn canım iki senelik evli biri olarak söylüyorum ilk senelerde özellikle erkeklerde daha çok istek oluyor hamilelik ya da çocuk olana kadar. Belki eşinin sexle alakalı sorunu vardır sana anlatamadığı.

Sln_sale ahh ahh çocuğu da en çok kendisi istedi ben pek gönüllü değildim açıkçası ama vicdan yaptım o istese ben istemesem çok üzülürdüm falan bayağı derin düşündüm şimdi de o uzaklaşınca daha da sinirleniyorum hamileliğimi de etkiliyor 😔 doğumdan sonra düzelir umudu ile düşünüyorum ama aynı mı devam ediyor 😥

Sln_sale eğer sorunu varsa acaba bunu başta fark etmez miydim canım bilemedim ya kafam çok karışık ben eşime destek olmak isterim her türlü severek isteyerek evlendik böyle sorunların aramıza girmesi de çok üzer

Ranannnnn erkeklerin çoğu karısı hamile olunca çok uzaklaşıyorlarmış tabi ben böyle birşey yaşamadım ama burdan okuduklarımdan biliyorum. Belki senin eşin de bu yüzden uzaklaşmıştır. Hamileliğinin ilişkinize engel olmayacağını otur anlat belki düzelir.