Kuzulkurt ay sen ol rahatla ben başka bahara teyze Olurum 😂😂
Sizce?
TombulHatun çok istiyorsan yapayım bir velet 😂
__MeLek__ ama bence tahminim kuruma cizgisi benim oglumda plansiz oldu ogrendigimde cok aglamistim kızım daha cok kucuk diye benimde 10 gune yakın gecikmisti ama tam net çıkmıştı cizgiler bende bence bi kan testi verin yada erken gebelik testi yapin icini rahat etsin evet ilki küçük olunca 2. Olunca cok zor oluyor
__MeLek__ Allah yardımcın olsun ne diyeyim inşallah biz yanılıyoruzdur
__MeLek__ silik çizgi var
Pink-pink2 Tek umudum bu valla 😔
![https://resimyukle.io/r/xmRDLVGvXa]
@Kuzulkurt @Pink-pink2 @Deleted15 @Blondie @ipeksi @dolapfaresi @alonedark @Babybaby @1bbby testi dün akşam üzeri 6da yaptım sabah kalktığımda böyleydi. Baktım internetten de ilk 10 dakikadan sonrası geçersizdir diyor. Sizcede yalancı pozitif mi bu?
__MeLek__ evet ilk 10 dakikadan sonrasi gecersiz oluyor diye biliyorum ben kuruma cizgisine benzetttim en iyisi bence erken gebelik testi çünkü burdami duydum happy kidstemi hatirlamiyorum sonradan bakip cizgi goren vardi ve hamile oldugunu ogrenmisti bu yuzden kafan boyle çok karışır erken gebelik testi al bence en iyi sonucu onda alirsin
Kuzulkurt 😂😂😂😂😂 yap bi velet İzmire gelip severiz 😂
__MeLek__ sen bana kalırsa yeni bir test al ilk idrarla yap. Bana göre silik çizgi var. Bu ay bende baya gecikip test yaptım üzerinden kaç saatte geçse tek çizgi olarak kaldı. Kuruma çizgiside olabilir evet ama bu çizgi ilk 10 dkdan sonra mı oluştu. Sen yeni bir tesy yap canm Allah gönlüne göre versin inşallah
TombulHatun yok ilk 10 dk tek çizgiydi. Akşam 10 gibi bu ilk resimdeki gibi oldu. Sabahta bu son attığım gibi.
__MeLek__ muhtemelen kuruma çizgisi o zaman. Ama sen yine 2. Bir testi yap için rahat etsin böyle huzursuz olmaktansa
TombulHatun öyle yapıcam artık
__MeLek__ geçersiz sonuçta