__MeLek__ evet ilk 10 dakikadan sonrasi gecersiz oluyor diye biliyorum ben kuruma cizgisine benzetttim en iyisi bence erken gebelik testi çünkü burdami duydum happy kidstemi hatirlamiyorum sonradan bakip cizgi goren vardi ve hamile oldugunu ogrenmisti bu yuzden kafan boyle çok karışır erken gebelik testi al bence en iyi sonucu onda alirsin

__MeLek__ sen bana kalırsa yeni bir test al ilk idrarla yap. Bana göre silik çizgi var. Bu ay bende baya gecikip test yaptım üzerinden kaç saatte geçse tek çizgi olarak kaldı. Kuruma çizgiside olabilir evet ama bu çizgi ilk 10 dkdan sonra mı oluştu. Sen yeni bir tesy yap canm Allah gönlüne göre versin inşallah

TombulHatun yok ilk 10 dk tek çizgiydi. Akşam 10 gibi bu ilk resimdeki gibi oldu. Sabahta bu son attığım gibi.

__MeLek__ bende gördüm silik çizgiyi ama üstünden zaman geçmiş kuruma çizgisi olabilir. 2 ay önce benimde 10 gün gecikti strese bağladım ben ailemle ilgili üzücü bir haber almıştım o sıralar. Senin de dönemsel bir gecikme olmuş olabilir ama yine de kan tahlili şart bence hiç uğraşma idrar testiyle direkt kan ver kafan rahat eder en azından kesin sonuç