Sedaa MaşAllah 😍Ayt çok güzel umarım hep böyle devam edersiniz ya

Ozge49595 ya kıyamam deme öyle belki zamanla düzelir. Çoğu zatrn baştq anlaşamaz ama sonradan değerini bilirler bir birinin🙏🏻Sen üzme güzel kalbini

lilyy ben😊 görücü usulü oldu ya sevdiğini alacaksın yada aldığını seveceksin demişler tanıdıkça sevdim ve iyikim o benim 🤍

lilyy cok zor umarım herseyi düzelir ama pek düzelecegi yok hayırlısı

lilyy ayyy görüyorum görücü usulü ile evlenen daha mutlu 😅

lilyy ben gorucu usulü evlendim aramızda üç yaş vardı birbirimizi gördük bir gece öncesi ağlıyordum kendimi mecburi hissediyordum teyzemin oğluyla evlenmemek için kaçıştı benim için kabul edecektim görünce çok farklı şeyler oldu oda bende olur dedik bir hafta içinde söz oldu tanımıyorduk birbirimizi hiç şimdi seviyoruz birbirimizi o anda sevmiştik ilk an da ne hissedersen zaten merhametli yakışıklı geldi bana öyle de oldu isinmazsaniz birbirinize kesinlikle evlenmeyin

Yasak_elma kız valla ben yazacaktım sonra kırılır diye yazmadım bazen buradakilerin dalga amaçlı post açtığını düşünüyorum

lilyy görücü usulü evlendim ilk başta çok sevdim Allah için yakışıklı belki ona kandım ama zaman geçtikçe sevgim azaldı umduğum gibi olmadı ha seviyor muyum evet ama önceki kadar değil

Deleted_1 Valla canım ya dalga amaçlıı yada gerçekten kendini bilmezler….Ben çözemedim🤷‍♀️

lilyy ben eşimle aramda 9yas var görücü usulü oldu 1sene nişanlı kaldık ama ilk görüşte aşk oldu çok şükür çok da mutluyuz

lilyy hadi hayırlısı inşAllah hislerine bak bide istişare büyükler o kişiyi uygun görüyormu çünkü onlar bizden daha bilgililer görmüş geçirmiş insanlar araştırın bide bekliyorum bakım ne olacak :) hayırlısı olsun

ketenprenses sen değil misin üst üste post açıp eşini şikayet eden ? Sana şiddet uygulayan da eşin değil mi ? Pişmanlığını dile getiren de sen değil misin ? Gerçekten iyi ki mi diyorsun ? Bari burdakilari meşgul etme