Görücü usulu evlenme
ketenprenses İyiki dediğine eminmisin🙄
lilyy ben gorucu usulü evlendim aramızda üç yaş vardı birbirimizi gördük bir gece öncesi ağlıyordum kendimi mecburi hissediyordum teyzemin oğluyla evlenmemek için kaçıştı benim için kabul edecektim görünce çok farklı şeyler oldu oda bende olur dedik bir hafta içinde söz oldu tanımıyorduk birbirimizi hiç şimdi seviyoruz birbirimizi o anda sevmiştik ilk an da ne hissedersen zaten merhametli yakışıklı geldi bana öyle de oldu isinmazsaniz birbirinize kesinlikle evlenmeyin
Yasak_elma kız valla ben yazacaktım sonra kırılır diye yazmadım bazen buradakilerin dalga amaçlı post açtığını düşünüyorum
lilyy görücü usulü evlendim ilk başta çok sevdim Allah için yakışıklı belki ona kandım ama zaman geçtikçe sevgim azaldı umduğum gibi olmadı ha seviyor muyum evet ama önceki kadar değil
Deleted_1 Valla canım ya dalga amaçlıı yada gerçekten kendini bilmezler….Ben çözemedim🤷♀️
Yasak_elma neden noldu ki
ketenprenses sen değil misin üst üste post açıp eşini şikayet eden ? Sana şiddet uygulayan da eşin değil mi ? Pişmanlığını dile getiren de sen değil misin ? Gerçekten iyi ki mi diyorsun ? Bari burdakilari meşgul etme
lilyy ben görür görmez aşık oldum
Teflontavaa ama yinede seviyorum…
ketenprenses şiddet görüp yinede seviyorum diyorsun 🥴🙄bazı insanlar hakediyor demek 😒
Teflontavaa pardon sadece 1 kere el kaldırdı bir daha olursa affetmem dedim. Defalarca şiddet uygulamadi yani
ketenprenses bence diğer yaptığı şeylerde psikolojik şiddettir yinede siz bilirsiniz
lilyy kadının postlarına bak anlarsın canım
ketenprenses Şiddetin biri ikisi olmaz.Şiddet şiddettir.Kocaları tarafından öldürülen kadınlarda bir defa öldürülüyor ama ölmüş oluyor artık yani hayatın tamamen elinde alınmıs oluyor.Bilmem anlatabildimmi…..?