Lan sprali nasıl çıkardın 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Regl olamiyorummm
ketenprenses sen bence arkana bile bakmadan koşa koşa acile git
Kuzulkurt hayır kan testi vermedim gebelik testi yaptim
ZRaporu bencede saçma yada beni başlarından saldilar Bursa şehir hastanesi kadın doğum acil
Tutkubaran çıkardım işte boşver🙄
Deleted16 kız acile gittim ultrason yok dediler ve kan testi yapilmiyormus
ketenprenses özele git asko
Deleted16 öyle yapicam heralde Pazartesi kan testi için sağlık ocağına gideyim bakayım onlar ne diyecek….
ketenprenses Kaç kez diyeceğiz ki doktora git diye. Hamile olsan şimdiye belli olurdu zaten. Senin işini sağlık ocağı da çözemez acil de çözemez. Ya hormonlarınla ilgili bir problemin var ya da rahimde sorun var. Rahim içi yapışıklık gibi bir durum bile oluşmuş olabilir. Ben buradaki arkadaşları çözemedim. 1 ay adet görmeyen var ya da sürekli kanaması olan var. Buradan çözüm bekliyor. Bu doktorlar niye var?
ketenprenses neden canım noldu
ketenprenses beybi hâlâ pazartesi diyorsun. Özel de kan verip baktırabilirsin 1 saatte çıkıyor sonuç
Deleted16 ayaman neyse banane
- Düzenlendi
Deleted16 yavrum önce bir doktora görünmesi gerekiyor eğer kan testi isterse yine yapar. Tutturmuş kan testi diye ne alakaysa 🤷♀️
Marbled canım,devlet hastanesi kadın doğum randevu yok.ozelede eşim götürmüyor malesef bugün yine sordum tıp tip baktı
Kuzulkurt kan testinde hamile olup olmadığım çıkar ya ondan
Kuzulkurt Bende eşim geldikten sonra akşam 8 gibiydi özele gittim gebelik şüphem var dedim doktor önce kan verdirdi sonra ultrasonda baktırdı.
ketenprenses doktor zaten ne yapman gerektiğini söyleyecek, direkt kan testi vermemelisin seninki hamilelik şüphesi değil başka bir problem bence.
Deleted16 zaten spirali kendim çıkardım dese doktor hemen bakar bir şey var mı diye 🤦♀️
Kuzulkurt keske bu gün acile gittiğimde doktora görünücem diye direnseydim çünkü hastaye gitmek tam bir ölüm otobüsle 2 yaşında kızım var. 2 otobüs değiştiriyorum ve 1 saat bugün 12 de evden çıktım eve vardığımda saat 5 olmuştu eve geldim direk duş alıp yattım eşim disardan bir şeyler söyledi. O derece kötü olmuştum acaba hafta sonu özel çalışıyor mu?
Kuzulkurt inşallah hamile değilim çünkü hiç istemiyorum malesef. 2 yaşında kızım var ve beni çok zorluyor. Rabbim olmaya versin diyorum