Deleted16 yok canım kaydığından dolayı doktora gidemediği için çıkardı. Randevu bulamıyormuş.

ZRaporu bencede saçma yada beni başlarından saldilar Bursa şehir hastanesi kadın doğum acil

Deleted16 öyle yapicam heralde Pazartesi kan testi için sağlık ocağına gideyim bakayım onlar ne diyecek….

ketenprenses Kaç kez diyeceğiz ki doktora git diye. Hamile olsan şimdiye belli olurdu zaten. Senin işini sağlık ocağı da çözemez acil de çözemez. Ya hormonlarınla ilgili bir problemin var ya da rahimde sorun var. Rahim içi yapışıklık gibi bir durum bile oluşmuş olabilir. Ben buradaki arkadaşları çözemedim. 1 ay adet görmeyen var ya da sürekli kanaması olan var. Buradan çözüm bekliyor. Bu doktorlar niye var?

Deleted16 yavrum önce bir doktora görünmesi gerekiyor eğer kan testi isterse yine yapar. Tutturmuş kan testi diye ne alakaysa 🤷‍♀️

Marbled canım,devlet hastanesi kadın doğum randevu yok.ozelede eşim götürmüyor malesef bugün yine sordum tıp tip baktı

Kuzulkurt Bende eşim geldikten sonra akşam 8 gibiydi özele gittim gebelik şüphem var dedim doktor önce kan verdirdi sonra ultrasonda baktırdı.