...
Elba he baci bunu oyren mek istiyirdimki girişedemi pul verecem ya yox xalam gelinide dediki deyesen analize gedende girise vermirsen men razinde oluram burda 2 3 dene tanidigim ozel klinika var 1 inde verecem tsh hormonunu 1 gune çixir cavabi deye cavabin alib sonra ginekoluguma gedecem ordada qalan analizleri edecem Allah qoysa
Abn he 😂😂 partlamaq isteyende anca mamamı yeyirem elini ayagını 😂😂 hamıya soyugam birdene yoldaşıma yox. Qısqancam. Birşeyi beynime cox salıram.))) indi baxda gör sende elesen))
Revane Sabahin xeyir baci. Sen caliw tebii weylerle komek ele yumurtalarinin yetiwmeyine heleki mence dermanlardan uzaq olsan yaxwi olar. Netde ananasin yumurtalara yaxwi tesir etdiyjni tez yetiwdirdiyini oxumuwdum hansisa sehvedede biri yazmiwdiki, 2 gun 1normal dilim ananas yedim sora getdim hekime hekim dedi sen neynemisen 2gune bu qeder boyuyub yumurtalar. Allah sene sebeb salsin InwaAllah yaxwi olar her wey yoluna duwer o gozel ureyini sixma.
Qizlar sabahiniz xeyirli ugurlu olsun. Gununuz xow ve gozel kecsin InwaAllah
- Düzenlendi
Revane baci yumurtanin yaxşi inkifat etmemeyi uşaq olmayacaq demek deyil sadece bizim qatiq hekimlerimiz hele xeste ile unsiyet qurmaqi bele bacarmir çunki maldılar çox uzr istiyirem beli bu prablemdi ancaq dedredilecek prablem deyil cunki bunu mualicesi var ozde çox asand dı eger bakida olursan sa men 20 yanvarda resbublikanski xestexanasinda nurten doktoru meslehet gorurem çox gozel hekimdi insani ruhdan salmaz plus çox derman yazmaz mualicesi komek olur adi bir hormonun bele yukselmeyi ve ya duşmeyi yumurtani etkiliyir menbeyi tapib ona mualice etmei lazimdi o duzelecek bir şeydi