Bisktrgt Delihatun Gamze88 çok teşekkür ederim canımlar dikkate alıcam söylediklerinizi bi konuşmaya çalışcam ☺️☺️😘😘
Gamze88 Bisktrgt anlamazsa eger ilişki sırasında mola verdir 😁ne yapıyorsun derse hemen boşalmanı istemiyorm dersin 😝masadan hep sen tok kalkıyorsun olmuyor öyle deeeee🤪😌💗🙈😍💗ben aç yatıyorm bundan sonra böyle dersin 😉🙃
Bisktrgt Gamze88 bgn söyledim bana ne cevap verdi biliyo musun Türk kadınlarının genel sorunu genel bi talihsizlik dedi dalga geçti it😡😡
Gamze88 Bisktrgt anlayamadığım bir yer var!!! Türk kadınlarının Tahlilsizligi mi o diyo😂biraz saçma bi cevap vermiş 😩deseydin bazı sitelere okuyorm gayet güzel Türk kadınları tatmin olabiliyor amaaaaa partner cok önemli o konuda😝birazda senden kaynaklı zevk alamam deseydin 🥶
Dgcesra Bisktrgt kızlar bu erkek adı bile saçma yaa bunu aldırış bile etmeyin gereksiz dolu siteler Artık
Oksana97 Benim kocam benimi dusunuyor yoksa kendisimi gec bosaliyor anlamiyorum. Benimde sorunum gec bitirmesi. 1 saaten fazla ya. Yeminle hareket edemiyorum cok acitiyor. Birde cok kalin geberiyorum
Gamze88 Oksana97 aaaaa bu bence normal değil🙈ilk defa böyle bir şey duyuyorum😅seninle ilişkiye girmeden önceeee acaba mast mi yapıyor 🤨sonra sende boşal die önceden öyle bişi yapıyor olabilr ,tadını çıkar işte ne güzel 🤩bence kıymetini bil 🥳🥳
CanseverSefer Oksana97 Şikayetini yesinler yau senin 😂😂 nerde bizde o kısmet en uzun süre 8 dk vallahi 😂😂😂😂 çıkar işte tadını bol bol 🙃