mamacita hiç tatile gitmedim ben ya şu zamanda Türkiye de şu şartlarda tatile gidebilen varsa helal olsun malum ülkenin %90 ınin derdi geçim sıkıntısı…

mamacita Bu sene otel tatilinden vazgeçen tayfadanız biz de 🙈 avşaya gideceğiz iki aile olarak. Annemle kayinvalidemi de alacağız onlara ayri bir oda pansiyon tutacağız. Kızım akşam saat 8 9 arası uyuyor. Onu uyuyup alemlere almayı planlıyoruz kocamla 1 hafta 🤩🤩

mamacita bu yaz karadeniz turu yapmak istiyorum ama kesin değil haziran ayını da abd de geçireceğiz orda evrak işlerimiz var 🙃

Popy_ evet hepimiz yaşıyoruz o geçim sıkıntısnı ama vücut başka şekilde dinlenmiyor, tatil çok iyi geliyor 😔

mamacita Ben de Karadeniz turu yapmak istiyorum. Bakalım ya orası olur ya da deniz tatili. Kesin değil henüz.

mamacita antalya tarafında villa veya otel düşünüyoruz hala daha ayarlama yapmadık ama 🥲 geçen yıl ikisinide yapmıştık ama villa beni daha da rahat hissettirmişti son aylarda netleşiriz kesin 🌸 herkese musmutlu tatiller olsun şimdiden 😍

Marbled ben geçen sene Karadeniz turu yaptım ama denizin tadını başka birşey vermiyor. İmkan varsa ikisini de öneririm

Akrep ah Antalya❤️ dili olsa da konuşsa, eskittim artık orayı 😂 bu sene rotayı Bodrum’a çevirdim ama arkadaş grubumuzla gitsek yoksa ailecemi gitsek kararsız kaldım

Popy_ diyecek birşeyim yok maalesef. İnsanlar it gibi çalışıp 1 hafta tatile gidemeyecek duruma geldi. İmkansızlık çok zor