Akrep ah Antalya❤️ dili olsa da konuşsa, eskittim artık orayı 😂 bu sene rotayı Bodrum’a çevirdim ama arkadaş grubumuzla gitsek yoksa ailecemi gitsek kararsız kaldım

Popy_ diyecek birşeyim yok maalesef. İnsanlar it gibi çalışıp 1 hafta tatile gidemeyecek duruma geldi. İmkansızlık çok zor

mamacita Denizi ben pek sevmiyorum su fobim olduğu için. 😄 Benim için deniz tatili suya hafif girip çıkmak, güneşlenmekten ibaret. Ama bu sırada gezmiş oluyoruz. İyi oluyor.
    Eşim de ikisini de yapalım diyor ama tayin işleri var. Muhtemelen sadece birisine vakit olacak.

mamacita ben Arabistan’da mahsur kaldım resmen 😄memleketime döneyim bana yeter tatil istemiyorum gerçi buradakilere o bile tatil 😂

mamacita Aynen 😄 Eşim çok seviyor, balık gibi yüzer akşama kadar. Ben de yatıp dinleniyorum, kitap okuyorum.

mamacita iyiki ablam antalyada oturuyor 😂
          Her yaz onun yanına gidiyoruz esim o ay ki ev alısverişini yapıyor yük olmamak için bu kadar onuda zorla veriyoruz valla utancımızdan 🥰

Marbled ben deniz fobimi 2 yıl önce aştım, önce tekneyle acildigimiz yerden can simidi ile yüzdüm sonrasında onuda çıkardım böylece alışmış oldum. Şimdi bende sudan çıkmıyorum, çok iyi geliyor bana. Havalar iyice isinsada hemen gitsekk😍

mamacita Ne güzel yenmişsin. Benim için imkansız. Duş alırken bile suyun altında nefesim kesiliyor. Yüzme hocası bile geçiremedi fobimi. 😄 Ama tatil tatildir deşarj oluyor insan.