Antalya yada Marmaris bilmiyorum karar vermedik eşim bekarken iki şehirde otolde çalışmış. Eski patronu çok iyiydi. balayini bizim otelde yapın 1 hafta demişti. Gitmek bu yaza nasip olur inşallah. 🌹🌷🌹🌷

ketenprenses Marmaris’te çok güzeldir, tavsiye ederim. Biz geçen sene gitmiştik bayağı eglenmistik ama gece hayati yani Clup bar vs covid dolayısıyla kapalıydı

mamacita öyle valla ihtiyaçları almaktan ekmek almaktan geriye bişey kalmiyoki 4.5 lira maaş giderlere anca yetiyo tatil şöyle dursun🤦🏻‍♀️

mamacita daha belli değil ama çok yüksek ihtimalle Antalya’da otel, fiyatlar aşırı uçmuş yurtdışı çok uygun uçak bileti olmasa bakalım 🤷🏻‍♀️

Yasak_elma ahh sorma baci tahmin edebiliyorum 🤪😂🤣zaten cok dusundum yazmasammi acaba diye imkani olan var olmayan var kocasi okuz olan var olmayan var diyip, 😂😂

Melmomss insanın yapacağı tatil fiyatı gözüne gelmiyor da, uçak biletleri geliyor. Dehşet fiyatlar gerçekten

mamacita onun yapacagi tek supriz balkon olur yapmisligida var hadilen gel seni disari cikarcam suslen puslen dedi ee bende suslendim beni balkona cikarmisti bak suralar bilmem kimin surasi camlica camii bilmem ne tabi o sinirle evin icinde kovalamistim 😅😂😂artiko bni zorla disari cikarmadikca inanmiyorum ona 😅😅😂🤣