Antalya yada Marmaris bilmiyorum karar vermedik eşim bekarken iki şehirde otolde çalışmış. Eski patronu çok iyiydi. balayini bizim otelde yapın 1 hafta demişti. Gitmek bu yaza nasip olur inşallah. 🌹🌷🌹🌷
Tatil planları🌸
mamacita kesinlikle cnm
ketenprenses Marmaris’te çok güzeldir, tavsiye ederim. Biz geçen sene gitmiştik bayağı eglenmistik ama gece hayati yani Clup bar vs covid dolayısıyla kapalıydı
mamacita biz orda takılmayız 😊 teşekkürler yinede
mamacita Kız en fazla kaçabileceğim yer bu beton şehirden🤷♀️
Yasak_elma olsun Allah bereket versin 😂
mamacita bu yaz yatak odasindan oturma odasina gitmeyi dusunuyorum alt kat bodrumada gidebilirim 😅🤣
Emakumsal seninki hepimizinkinden lükskmüş bacım kıskandım şimdi😎😂
Yasak_elma ahh sorma baci tahmin edebiliyorum 🤪😂🤣zaten cok dusundum yazmasammi acaba diye imkani olan var olmayan var kocasi okuz olan var olmayan var diyip, 😂😂
Emakumsal birde kocası züürt olan var olmayan var bacım🙂
Yasak_elma iste o benim kocam oluyor 🤣
Emakumsal Benimde hahhaha😂😂
Yasak_elma hem zügürt hem isine gelince gururlu isine gelmeyince gurursuz ben seni niye aldim saniyorsun diyo 😅😂
mamacita onun yapacagi tek supriz balkon olur yapmisligida var hadilen gel seni disari cikarcam suslen puslen dedi ee bende suslendim beni balkona cikarmisti bak suralar bilmem kimin surasi camlica camii bilmem ne tabi o sinirle evin icinde kovalamistim 😅😂😂artiko bni zorla disari cikarmadikca inanmiyorum ona 😅😅😂🤣