mamacita Marbled ben deniz fobimi 2 yıl önce aştım, önce tekneyle acildigimiz yerden can simidi ile yüzdüm sonrasında onuda çıkardım böylece alışmış oldum. Şimdi bende sudan çıkmıyorum, çok iyi geliyor bana. Havalar iyice isinsada hemen gitsekk😍
Marbled mamacita Ne güzel yenmişsin. Benim için imkansız. Duş alırken bile suyun altında nefesim kesiliyor. Yüzme hocası bile geçiremedi fobimi. 😄 Ama tatil tatildir deşarj oluyor insan.
2bebelianakurt mamacita tatil için evet ama oturmalık Bi yer olarak asla ve asla yazı kısı cok ayrı dert
mamacita 2bebelianakurt İzmir’i tek geçerim, yaşamak için şahane bir yer. Antalya sürekli olarak çok zorlar gerçekten
ketenprenses Antalya yada Marmaris bilmiyorum karar vermedik eşim bekarken iki şehirde otolde çalışmış. Eski patronu çok iyiydi. balayini bizim otelde yapın 1 hafta demişti. Gitmek bu yaza nasip olur inşallah. 🌹🌷🌹🌷
mamacita ketenprenses Marmaris’te çok güzeldir, tavsiye ederim. Biz geçen sene gitmiştik bayağı eglenmistik ama gece hayati yani Clup bar vs covid dolayısıyla kapalıydı
Popy_ mamacita öyle valla ihtiyaçları almaktan ekmek almaktan geriye bişey kalmiyoki 4.5 lira maaş giderlere anca yetiyo tatil şöyle dursun🤦🏻♀️
Emakumsal mamacita bu yaz yatak odasindan oturma odasina gitmeyi dusunuyorum alt kat bodrumada gidebilirim 😅🤣
Melmomss mamacita daha belli değil ama çok yüksek ihtimalle Antalya’da otel, fiyatlar aşırı uçmuş yurtdışı çok uygun uçak bileti olmasa bakalım 🤷🏻♀️
mamacita Melmomss insanın yapacağı tatil fiyatı gözüne gelmiyor da, uçak biletleri geliyor. Dehşet fiyatlar gerçekten
Emakumsal Yasak_elma ahh sorma baci tahmin edebiliyorum 🤪😂🤣zaten cok dusundum yazmasammi acaba diye imkani olan var olmayan var kocasi okuz olan var olmayan var diyip, 😂😂