• +18
  • Merhaba, özel bir sorum olacak...

Rasev
diana
Ben de öyle diyorum eşime bizim aşkımızdan doğacak bu bebek, biz birbirimizi sevelim yeter ki diyorum.. Dedim dedim hep aynı e benim de kadınlık gururum var. Artık adım atamıyorum..

gizemsez canim bide hergun iliskiye girmek fayda etmiyo iki gunde bi ilişkiye girmekde fayda var..ben şuan hamileyim darisi sizinde başiniza inşəAllah

oylede bence bu aralar hic cocug konusunu acmayin daha cok birbirinize balanin cocug olur ya Allah ne zaman verirse ozaman olur aslinda bu dogurganlik gunleri 2gunden bir iliwkiye girmek veya hergun iliwkiyi girmek olmaz rabim nezaman uygun gorurse ozaman kucagina birini sana emanet olarag verir zaten bunu anlat bence ona

gizemsez Kocanla açık açık konuş kuzum bunları sen. Bakalım o ne diyecek. Adım atmaktan sıkıldım demişsin ama en sağlam adım kocanla bu konuyu konuşmak olur zaten.

Eşinle konuş bunları derim ben de. Ortada soğukluk varsa bebek düşünmeyi ertelemek de iyi olabilir. Problemli bir evlilikte çocuk düşünemezdim ben olsam. İnşallah aranız düzelir :)

burcuk Ben de öyle düşünüyorum. Zaten aylardır deniyoruz hamile kalamıyorum. O kadar stresliyim ki bu hem evliliğimi hem de hamile kalmamı etkiliyor sanırım.

sumru35 Evet konuşmayı istiyorum ama bir yandan da içimde öyle bir korku var ki. Çok seviyorum kocamı :(

gizemsez bunu onunla paylaşmalısınız bence? eğer çocuk istemiyorsa büyük bir sorun yaratabilir aranızda

Naz
            Çok istiyor hatta benden daha çok dillendiriyor..

gizemsez kesinlikle konuşmalısınız ve hislerinizi paylaşmalısınız diye düşünüyorum. belki de sizin kafanızda yarattığınız bie kurgudur

diana ne alaka ya? sorunun onda olduğuna nasıl vardınız? bu işler karşılıklıdır. siz kocanızı hoş tutmak için sizi terketmemeleri için türlü aksiyonlara giriyorsunuz diye bu kadıncağız da mı girsin? bir kadın olarak kendinizi küçük düşünmeye bayılıyorsunuz

diana Hamile kalmakla ilgili bir soru sormadım, teşekkür ederim.

Mutsuz olacağım bir evliliğe bebek getirmekten korkarım. Onun hayatını da mutsuz inşa etmek istemem.
                Peki kızlar konuyu nasıl açayım? Evde mi yoksa dışarı mı çıksak yemekte falan mı konuşayım?

• Nrj bunu yanıtladı.
                • Nrj bunu beğendi.

oznural ben kocami elde tutmasini bilir canim o seni ilgilendirmez her konudada bana cevab vermekden vagecersen sevinirim

diana ne oldu rahatsız mı oldun eleştirilerimizden? nasılmış gör işte. oh olsun senin gibilere

oznural
                      @diana
                      Kavga etmeyin artık yaaa... Gerçekten kadınlar birbirine böyle yapınca çok üzülüyorum.
                      Biz birbirimize saygı duymazsak kim duyacak?

• Nrj bunu beğendi.

oznural elewzirilerimiz derken bawkasini bence ortaya atma ben sana dedim rahatsiz oldum evet elewdirinden degil gevezeliginden

diana bakın hala terbiyesizce konuşuyorsunuz bana geveze diyecek insan siz değilsiniz kelimelerinize dikkat edin. bu ne biçim bir seviye?