sureleddin ben sevgilimin yanında doğalım dışarda da doğalım sadece son zaman larda çok tartışıyoruz eskiden daha sıklıkla yazar uzun uzun mesaj atardı şimdi işlerim le ilgileniyorum diyor daha önce de işe gidiyordun diyorum daha önceden ilgini eksik etmezdin diyorum şimdi daha yoğunuz diyor bilmiyorum üzülüyorum acaba çok mu yüz verdim şımardımı diyorum ne biliyim insanın aklına bin tane şey geliyor şimdi de aramama ya sıkmamaya çalışıyorum kendimi özletmeye çalışıyorum dengeyi kurmaya çalışıyorum

Bzkzehra her zaman müsait olmayabilir ama bence sen de her zaman müsaitmişsin de onu bekliyomuşsun izlenimi verme. Her an her saniye yazmak zorunda değil sonuçta sen de kendi hayatına odaklan 🌸

Bzkzehra saygılı,kibar naif bence. karşı tarafa konduracağın lafı alçak tonla söyleyince karşıdaki hemen susturuluyor sadece erkek için değil 🥲 birde olgunluk nerede ne tepki verebileceğini bilen kadın, ayrıyeten pireyi deve etmeyen.. ay birsürü var ya genel olarak erkekler değilde çoğu insan karşısındakinin nasıl olmasını istiyorsa kendide öyle davranmalı bence.

bitterdelisi24 ya bende hiç kibar olamam burdan bağırırım öteki köy sesimi duyar ama yapım böyle ses tellerimi mi alsam ne yapsam kedi gibi miyavlasam yeter 😄😄