Ruzgarinannesi Eşim nöbette olduğu için anneme gideceğim. İlk günü yalnız geçirmeyeyim dedim. Menü ne bilmiyorum henüz. 😄

Kuzulkurt Biz de ana yemek niyetine yiyoruz. O kadar uğraştıktan sonra ara sıcak sayamayız bence 😄😄

-Tavuklu patatesli tava
    -Bulgur pilavı ( pirinç pilavı yapicaktim canım bulgir pilavı istedi 🤪)
    -Mercimek çorbası
    Kolq

Roselove ilk defa yaptım 🙊 normalde kayınvalidem yapar hamurunu iç harcını falan. Onun hamuru daha güzel olduğu icin bir kere bir kac tane yapmıştım bu defa yaptığım pek incecik olmadı 🙈 ama dün bir video izledim hamur açar gibi oklavayla acıyolar. Üstüne strec koyup 🤷‍♀️

Marbled bende sadece bizim taraftakiler tek ana yemek olarak yiyor zannediyordum çok mutluyum su an 😂🙈

Ruzgarinannesi
      *Et sote
      *pirinç pilavı
      *mercimek çorbası
      *mevsim salata
      *kemal paşa tatlısı
      Çok klasiğim bugün.

Kuzulkurt 😋 çok bile bizde sadece içli köfte yanına bir ayran turşu tamamdır yarına yapayım bendeee🤩 Afyet olsun şimdiden

Ruzgarinannesi
        •kremalı mercimek çorbası
        •basmati pilavı
        •dana rosto
        •kremalı ıspanak graten
        •havuç tarator
        •mevsim salata
        •arnavut böreği
        •içecekler
        •soğuk baklava
        🧚🏻‍♀️

Kuzulkurt hahahha yok bize ağır geliyor sonra mide yanmasından uyuyamıyoruz 😂😂😂 bizim burada (trakyada) pek tüketilmez severiz hemde çok ama az az 😂

Kuzulkurt Normalde ara sıcak da aman davet mi veriyoruz evde 😄😄😄
            Ben de elim küçük olduğu için normal açmada zorlanıyorum. Yukarıda bahsettiğin streç yöntemi ile yapınca daha pratik oluyor benim için. Diğer türlü vakit kaybediyorum.

Kuzulkurt sayılır annem hamurunu yoğurdu içini hazırladı ben de şeklini şemalini verdim şeklini harika yapıyorum ama onu söylim 😂😂