Pink-pink2 Kuzulkurt 😋 çok bile bizde sadece içli köfte yanına bir ayran turşu tamamdır yarına yapayım bendeee🤩 Afyet olsun şimdiden
deleted77 Ruzgarinannesi •kremalı mercimek çorbası •basmati pilavı •dana rosto •kremalı ıspanak graten •havuç tarator •mevsim salata •arnavut böreği •içecekler •soğuk baklava 🧚🏻♀️
Bilinmeyenlidenklem Kuzulkurt hahahha yok bize ağır geliyor sonra mide yanmasından uyuyamıyoruz 😂😂😂 bizim burada (trakyada) pek tüketilmez severiz hemde çok ama az az 😂
Marbled Kuzulkurt Normalde ara sıcak da aman davet mi veriyoruz evde 😄😄😄 Ben de elim küçük olduğu için normal açmada zorlanıyorum. Yukarıda bahsettiğin streç yöntemi ile yapınca daha pratik oluyor benim için. Diğer türlü vakit kaybediyorum.
Ask_hosmus Kuzulkurt sayılır annem hamurunu yoğurdu içini hazırladı ben de şeklini şemalini verdim şeklini harika yapıyorum ama onu söylim 😂😂
Kuzulkurt Ask_hosmus evet kanka aynı börekten bahsediyoruz o zaman içine kıyma soğan falanda konulur 😂
Kuzulkurt Marbled ilk defa yaptım bir kac defa kayınvalidemle yapmıştım sekil verme aşamasını. Yavaş yavaş öğreniyorum ☺️
Ask_hosmus Kuzulkurt hiç denemedim yaa, mesela kaynanam gil içli köfteyi kuşbaşı etten yapar sen neyle yaptın 😂