Capkinkedi cok yoğunuz demekki 🥰🥰 valal dogrudur benımde bazen gözümü açmaya halim kalmıyo :) ama oku sen genede :)
Hikaye (kısım 8 🎈🥰
bitterdelisi24 Napalım valla mecbur olunca oruçta olsan duvarlar üstüme geliyo kendimi bi an safiye modunda buluyorum çocukla anca hafta sonu yapabildiğim için 😁 hmmm iyi biri diyosun peki bu ipucunu sakliyim bi yerde 😬🤓
Deleted19 sonucu tatlıya baglıcaz ınsalalh 😂😂 herkesı mutlu etmenin bir yolunu bulurum belkı 😂😂😂
1dost sadexe sana söyledim şiiii:))) valla benım kızı babası aldı gitti :))) kımse olmayınca temızlık bir saat dıger türlü işkence
Yasak_elma canım benım 🥰 herkes de bir telaş zaten :)) Ramazan tempolu geçiyor baksana :) bide bu sene korona da kalmadı artık herkes iftar miftar 🙈🙈
Cicikiz ay sende iki bebe vardı dimi 🥰 sana bırsey demıyorum ozaman :))) sen muafsın ❤️
ZRaporu hahahahahahahaha :))) kız böylede yazsam ne guzel olurmus 😂😂😂😂
bitterdelisi24 Şabanın sır vermesi gibi oldu sadece sana diyom ha aramızda 😂😂 Sorma gerçekten ev işi hele çocuk olunca bitmiyor canım anam hep kızardım ona senin temizliğin ev işin hiç bitmiyor diye aaah ahh çok iyi anlıyorum şimdi 😑
Miskin2 heraldeğ 🥰🥰senin yerin ayrı ❤️❤️👄👄😂😂😂😂 uu seni de heyecanlandırdıysam tamam 👌🏻 🥰🥰
Nazen hahahah 😂😂😂 aynen he :) yanında Tarık var hayırdır bırak Bora napıyorsa yapsın :) aynusını erkekler yapsa topa dizeriz :)))
fistikli_gaymakli_baklava gene eklemeler yaparım dedm ama :) orda kessem daha mı iyi sence
1dost 😂😂😂 senın bu zekice yorumların esprilerine 10 puan valla :)) cidden sabanın sır vermesı gibi oldu :)) valla kız buyusunde dıyorum rahatlarım 😂😂 siler süpürür :)
bitterdelisi24 Canımsın 😘 valla benim oğlan ama hep gurbette olacağım için yardım şart en iysi bir Kadir ezildi yetiştireyim ben hedefim bu artık 😁
bitterdelisi24 aklınız fikriniz belden aşağı halla hallaaaa😂😂😂
Tedavi için uyumam lazımdı 😂😂
bitterdelisi24 mayıs temmuz arası demiştim o yüzden olabilir.bize en uygun zaman o zaman. birde dısarda yapmicaz sıcaklık memnuniyet herseyi düsündük ona gore ayarlamalar yapmaya çalısıyoruz🙏 zaten foto cekimi vs baska yerde olucak
Rouge yaa bence peride aılesı olarak gelınlıklı bir fotonu görmeyi hakedıyorız 🌹
Eskobar hahah 😂😂 tamam canım kızma :)) hersey tedavi için 🥰🥰😂
1dost Kadir ezildi ya :)) her eve lazım… onun yaptığı temızlıgı en iyiyim diyen kadın yapamaz .. bence zaten temızlık erkek işi güç kuvvet ıstıyor
bitterdelisi24 tabiki öyle ama daha once tanındığı için basına bela almıs biri olarak tekrar risk goze alırmıyım bilmiyorum 😂
Rouge guvendıgın kişilere atarsın ozaman :)) yada yuzune emoji koyarsın 🥰😂