• Muhabbet
  • Bir erkeğin aldattığını nasıl anlarız 😏

Blondie güveniyormus gibi yap telefonunu kurcakadigini belli etme ona guvendigini hissettir rahatlar delilleri yok etmez belki sende yakalarsın

Blondie elin çıplak karısıda onun geçim kaynağımıymış sorsaydın bi

Anilla ona o fırsatı ben verdim gözünü hiç korkutmadim bu yuzdende kaybetme korkusu yok gidemem diye ama busefer yakalarsam cok ciddiyim

Eskobar soyledigimde iste aklin fikrin bunlar diyor abartiyorsun diyor bana iste sonra kendini bisey saniyor😏

Pikoo belki simdi sende salaksin dersiniz inanki haklisiniz okadar cok haklisinizki zamninda cok yapti nelerini yakalamadim kızla videosunu yakaladim mekanda ilk cocuguma hamileydim hic hamileligimde yanjmda olmadi hep kari kizlarlaydi sevgililer yaptı köylerinden bi kız eski sevgilisiyle mekanda sarmas dolaş evet belki neler saydirirsiniz bana haklısınız asla neden boyle dediniz demem yani bu yuzdende kendime cocuklarima yemin ettim birdaha yakalarsam gidicem hemen bosucam asla affetmicem ozaman kızım babasız kalmasin ben nasıl buyutucem tek basima diye düşündüm keske affetmeseydim diyorum ama bu yuzden birseyini yakalamaya çalışıyorum gördüğüm an ayrilicam kendim icin çocuklarım icin yemin etmisim o yeminimden dönmem

Blondie kız boşa şu adamı. En çok benim skm var havasından bı vazgeçsin. Çok yıprandın yazık ya.

Yokdahanelerrr işte bir sebeble bosamam lazım. Şimdi bosasam ailem ozaman neden affettin diye bana yüklencekler boş sebeblerden ayriliyosun dicekler bahane ariyorum sancaklar kendini hakli cikarcak😏 2 cocugum var

Eskobar orası oyle ama iste eskileri söyleyip bosasam bahane ariyon dicekler ozaman affetmicektin dicekler. Bende elimde kanıt olsun istiyorum

hazal123 iphone kullandığı zaman bildirim gorunmuyordu yapiyordum ama telefonu degisince bunda bildirim gözüküyor açık diye simdi ogrendim kapatabiliyormusuz bugun eger telefonunu elime alabilirsem yapicam