- Düzenlendi
Blondie güveniyormus gibi yap telefonunu kurcakadigini belli etme ona guvendigini hissettir rahatlar delilleri yok etmez belki sende yakalarsın
Blondie güveniyormus gibi yap telefonunu kurcakadigini belli etme ona guvendigini hissettir rahatlar delilleri yok etmez belki sende yakalarsın
Eskobar hangi program bende yapmak istiyorum iyi olur du
Sencerinannesi dinlememi
dolapfaresi oyle yapmaya calisicam insallah varsa eger yakalarim
Pikoo belki simdi sende salaksin dersiniz inanki haklisiniz okadar cok haklisinizki zamninda cok yapti nelerini yakalamadim kızla videosunu yakaladim mekanda ilk cocuguma hamileydim hic hamileligimde yanjmda olmadi hep kari kizlarlaydi sevgililer yaptı köylerinden bi kız eski sevgilisiyle mekanda sarmas dolaş evet belki neler saydirirsiniz bana haklısınız asla neden boyle dediniz demem yani bu yuzdende kendime cocuklarima yemin ettim birdaha yakalarsam gidicem hemen bosucam asla affetmicem ozaman kızım babasız kalmasin ben nasıl buyutucem tek basima diye düşündüm keske affetmeseydim diyorum ama bu yuzden birseyini yakalamaya çalışıyorum gördüğüm an ayrilicam kendim icin çocuklarım icin yemin etmisim o yeminimden dönmem
Blondie çok iyi sabretmişsin 😢😢
Blondie kız boşa şu adamı. En çok benim skm var havasından bı vazgeçsin. Çok yıprandın yazık ya.
Yokdahanelerrr işte bir sebeble bosamam lazım. Şimdi bosasam ailem ozaman neden affettin diye bana yüklencekler boş sebeblerden ayriliyosun dicekler bahane ariyorum sancaklar kendini hakli cikarcak😏 2 cocugum var
Eskobar aynen nasil dinleniyor ki ben hic oyle bir program duymadim