• Muhabbet
  • Bir erkeğin aldattığını nasıl anlarız 😏

Blondie erkeklerin %90 bir suç işlediklerinde yalan yere yemin eder ortalık karışmasın diye inanmayın hattı türkcell ise geçmiş aramalarına bakın dijital operatörden veya whatsapp wep kullanın üzerine düşün kesin birşey vardır

mamacita çok doğru diyorsunuz ama o cesareti göremiyorum gidersem iki cocuga bakabilcekmiyim cok korkuyorum 😒

Anilla değmez ama gitmeyede korkuyorum iki cocukla nasil ne yapicam bilmiyorum😒

Pikoo yazdıklarınızı dikkatle okudum okadar haklı konusmussunuzki. İcime dokundu 😒 ama benim 2 cocugum var gidersem nasil yapicam nasıl bakicam onlara nasil yeticem😏

hazal123 aynen öyle yapicam canm alamadim elime telefonu aldigimda ilk firsatta yapicam

Blondie benim eşimde şifresini değiştirmezdi telefonu sürekli ortada olurdu bir anda şifre değişti telefon saklamalar falan başladı allah bu ya karşıma cıkardı ama affetmek zorunda kalmdım çocuk yüzünden

Krnkrn şuan berabermisiniz benimkinin sifresini biliyorum ben onda sıkıntı yok ama elinden düşmüyor artık

Blondie canım bana düşmez ama seni kızına hamileyken yanlız bırakan, aldatan bir heriften neden 2. Çocuğu yaptın ki?

Kuzulkurt kazayla oldu geri cekilme yontemi kullaniyorduk hamile kaldığımı öğrendiğim hafta sprial taktirmaya gidicektim sonra hamile olduğumu öğrendim istemedim çok ağladım hamile oldugumu öğrenince 😒

Blondie evet eğer bn ona dönmeseydim ailem ona zarar verebilirdi onun için bir şans daha vermek zorunda kaldım