gectibizden5 bir an acaba ben mi yazdim dedim😂yemin ederim bu biz . Bana da sogumanin yontemini söylesin biri
Ben bu adamla ne yapacağım??
gectibizden5 bende baslarda senin gbiydim baktim totosu tavandan ayrilmiyo her yaptigi bir davranisda bir terslik varsa o an tepkimi gostermeye basladim.tepkimi kavgasiz gurultusuz ama anlicagi sekilde gosteriyorum. Kendine gore dogru bana gore yanlis yaptigi seyde mesafemi koyuyorum esek hatta essekoglu esek degilse anliyo hemen basliyo yalakaliga o andada tepkim devam ediyo yumusamiyorum sonra bidaha o yanlisi yapmiyo gayret ediyo. Hatta daha dun beni kizdircak birsey dedi hic sesimi cikarmadim gittim hazirlandim tam cikicam ozurler dileyip durdu.eskisi gibi ne kavgami yapiyorum ne sesimi cikariyorum ve sunu cok iyi anladim susmak bazen en buyuk kavga en buyuk gurultu oluyor. Tepkin kavgan ne kadar coksa onlara gore sevginde bi o kadar cok ve bunu erkeklerde oyle dusunuyo. Her ne kadar kavgaciligindan gurultunden sikayetcide olsalar icten ice seviyo o yuzden boyle diye dusunuyorlar en azindan benimki oyle dusunuyordu.. Bazi erkekler aman nasil olsa evlendik sevgiliykenki hallerimize gerek yok diye dusunuyo evliligin vermis oldugu rahatliktan. Bazen dogru yerde dogru tepkiyi vermek onemli. Bizimde tek hatamiz susulmasi gereken yerde konusup konusulmasi gereken yerde susmak. Bu dengeyi saglarsan emin ol tavana yapismis o totolari olmasi gereken hizaya gelicek…
- Düzenlendi
gectibizden5 Bir insana duyduğunuz sevgi özellikle eşinize duyduğunuz sevginin bu denli kuvvetli olması bana tuhaf gelmedi. Ama bir çok konuda sizi yanıltıp hayal kırıklığına uğratmış kişi için sevgi israfı yapmak size fazlaca zarar verir. ilişkide bi taraf hep daha çok sever klişesini de devreye sokarsak sizin sevginizle beslenip kendi sevgisini göstermeye gerek bile duymuyordur belki. İlişkide her şey dengeli olmalı, evet bazen gereksiz bir tartışmayı uzatmamak adına bir gülüş bozabilir bu çok normal. Ama ortada bir yalan varsa ağzıyla kuş tutsa zor yaranır böyle olması lazım . Hepimiz eşlerimizi çok çok seviyoruz günün yorgunluğunu atabilmek için bazen bi öpücük bile yetebiliyor, ama eğer aşılması halledilmesi gereken sorunlar varsa ve kafamı kurculuyorsa bu sevginin benim gözümde hiç bir değeri yok. Eşinizi bu kadar kötüleyip seviyorum demeniz tuhafıma gitti yani, bence uzunca konuşmalısınız elbet bir çözümü bulunur pek sağlıklı bir ilişki değil 🌸
gectibizden5 okurken ben bile bunaldım …sal biraz😄
gectibizden5 bence işte bu yüzden onun üzerine düştükçe o şımarıyor daha fazlasını istiyor aslında biraz uzak durmaya çalış çok yüz verirsen valla başına çıkar ben de 12 yıllık evliyim severek çok zor şartlar altında evlendim maceralı bir evlilik oldu benimde herşeyde sevgim üstün geliyordu bir kavgamız olsa kendi haksız ise affederdim ama baktım ki hep kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ve benim eşim haksız olsa bile belki 1 hafta küserdi yanına giderdim beni yiter barışmazdı artık şimdi ben kendine aynı şeyleri yapıyorum bazen uzak duruyorum üzerine düşmüyorum bir de insan bir zaman sonra zaten bıkıyor daha yeni evlisiniz ondandır yarın bir gün çocuk olsun gerçekten sende bıkar uzaklaşırsın
bitterdelisi24 psikolojimi bozdu yahu biraz da eksik yazmışım uykum vardı 😂 öpme isteğiyle suratına bir tane yapıştırma isteği aynı anda yani öyle bir delirdim
Hemsireanneg gel sarılıp ağlayalım aynıyız 😂
Marbled evet ilk yıllarımızda gittim doktora çok seviyorum napcam diye ama çözümsüzüm 😭
Pink-pink2 ne çok benden varmış ya bak biraz kendimi avutuyorum şuan 😅
Limonlukek00 kıyamam ya eşine yapışık gezmek isteyenler derneği kuracağım 😅
Efsane06 bak bizden bayağı var bu postta el ele verip yeneceğiz bu derdi inanıyorum 😂
Melmomss ay bendeeee umrumda değil yani yapıyorum napayım içimden geliyor sonra birden kendime kızıp duruyorum kocama trip atıp odadan çıkıyorum 🤪
Ozge49595 benim de bir kızım var tabiki de kızıma olan sevgimle yarışamaz. Kocamı böyle mıncırıyorsam evladıma neler yapıyorum bir düşün 😅
papatya_ gittim kız vaktinde yok çözümü yani bende işe yaramadı 😭
Kirpapatyasii kimse bilmiyor kaldık mı ortada 😅
Emakumsal ben kavgacıyımdır o an kıyameti koparıp ortalığı birbirine katıp hemen yumuşuyorum hiç sevmiyorum bu huyumu
Akrep benim de derdim bu sağlıklı olmadığının farkındayım ama yok engel olamıyorum kendime
Cleopatra salamıyommmm 😭
Angellove2010 1 yaşında kızımız var ama nedense onu da aynı şekilde seviyorum o da benim gibi sevgi arsızı ve temas bağımlısı malesef belki de beni örnek alıyor offf
gectibizden5 bu sevgi degil canım altında baska nedenler vardır tetikleyen. ama sevgi degil. İnsan ona zarar veren seyi yada kişiyi sevmez seviyorsa altında baska seyler yatar kendiyle alakalı.ilişkilerimizi mutlu olmak ilgi gormek için kuruyoruz bunlar yoksa neden sevelim?biraz kendin odaklı ol bakıs acını degiştir kendine ugraslar edin ki sürekli eşini düsünme bu bagımlılık da olabilir.kimse kimsenin oksijeni degil ki bu kadar baglı kalalım