bitterdelisi24 psikolojimi bozdu yahu biraz da eksik yazmışım uykum vardı 😂 öpme isteğiyle suratına bir tane yapıştırma isteği aynı anda yani öyle bir delirdim

Marbled evet ilk yıllarımızda gittim doktora çok seviyorum napcam diye ama çözümsüzüm 😭

Melmomss ay bendeeee umrumda değil yani yapıyorum napayım içimden geliyor sonra birden kendime kızıp duruyorum kocama trip atıp odadan çıkıyorum 🤪

Ozge49595 benim de bir kızım var tabiki de kızıma olan sevgimle yarışamaz. Kocamı böyle mıncırıyorsam evladıma neler yapıyorum bir düşün 😅

Emakumsal ben kavgacıyımdır o an kıyameti koparıp ortalığı birbirine katıp hemen yumuşuyorum hiç sevmiyorum bu huyumu

Akrep benim de derdim bu sağlıklı olmadığının farkındayım ama yok engel olamıyorum kendime

Angellove2010 1 yaşında kızımız var ama nedense onu da aynı şekilde seviyorum o da benim gibi sevgi arsızı ve temas bağımlısı malesef belki de beni örnek alıyor offf

gectibizden5 bu sevgi degil canım altında baska nedenler vardır tetikleyen. ama sevgi degil. İnsan ona zarar veren seyi yada kişiyi sevmez seviyorsa altında baska seyler yatar kendiyle alakalı.ilişkilerimizi mutlu olmak ilgi gormek için kuruyoruz bunlar yoksa neden sevelim?biraz kendin odaklı ol bakıs acını degiştir kendine ugraslar edin ki sürekli eşini düsünme bu bagımlılık da olabilir.kimse kimsenin oksijeni degil ki bu kadar baglı kalalım

Melmomss seviyorum onda sıkıntı yok :))) esım benden makas alsın sarılsın sevsın ıstıyorum :) ama ben durduk yere öyle şeyler yapmam sarılırım falan ama cok sık temasta olmam 😂 tarzım degıl 🙈 cilveli bi kaıdn olamadım ona yanarım 😂😂😂😂😂