Ozge49595 benim de bir kızım var tabiki de kızıma olan sevgimle yarışamaz. Kocamı böyle mıncırıyorsam evladıma neler yapıyorum bir düşün 😅

Emakumsal ben kavgacıyımdır o an kıyameti koparıp ortalığı birbirine katıp hemen yumuşuyorum hiç sevmiyorum bu huyumu

Akrep benim de derdim bu sağlıklı olmadığının farkındayım ama yok engel olamıyorum kendime

Angellove2010 1 yaşında kızımız var ama nedense onu da aynı şekilde seviyorum o da benim gibi sevgi arsızı ve temas bağımlısı malesef belki de beni örnek alıyor offf

gectibizden5 bu sevgi degil canım altında baska nedenler vardır tetikleyen. ama sevgi degil. İnsan ona zarar veren seyi yada kişiyi sevmez seviyorsa altında baska seyler yatar kendiyle alakalı.ilişkilerimizi mutlu olmak ilgi gormek için kuruyoruz bunlar yoksa neden sevelim?biraz kendin odaklı ol bakıs acını degiştir kendine ugraslar edin ki sürekli eşini düsünme bu bagımlılık da olabilir.kimse kimsenin oksijeni degil ki bu kadar baglı kalalım

Melmomss seviyorum onda sıkıntı yok :))) esım benden makas alsın sarılsın sevsın ıstıyorum :) ama ben durduk yere öyle şeyler yapmam sarılırım falan ama cok sık temasta olmam 😂 tarzım degıl 🙈 cilveli bi kaıdn olamadım ona yanarım 😂😂😂😂😂

Rouge yazdıklarım biraz yanlış anlaşıldı heralde uyku halinde yazdım 🤪 ben adam beni hiç sevmiyor ilgi göstermiyor demiyorum sadece ben çok aşırı seviyorum diyorum. O da benim sevdiğim mıncırdığım gibi olsun istiyorum ama adamın yapısı soğuk benim yapım sarmaş dolaş. Yani 15 yaşımdan beri birlikteyiz bağımlılıkta olabilir ama aynı zamanda kalpten gönülden taa içerden çok sevdiğimi de biliyorum. Bende durumlar karışık 😅

gectibizden5 diyorumya bende oyleydim 2 senelik evliyim artik tepki gostermiyorum tutuyorum kendimi esim yokmus gbi davraniyorum konusup bagirmaktan her ne kadar sikayetcide olsalar icten ice rahatlar.

gectibizden5 ama sen demişsin ya yukarda oyle sevilicek biri degil üzüyor fln diye oyle yorum yaptm bende çoğu kişide öyle yapmıs.bazen geliyolar insana oyle bir anda mı post actın acaba hepimize olur bu yoksa bu yorumla yukardaki post tam ters düsünceler geldi bana neyse mutluysan sıkıntı yok ama sanaa dediklerimin bir zararı yok yinede uygula cok sey degişir.sev kocanı yine sev sevme demiyorum ama bağlılık derecesi kadar olmamalı bence demek istiyorum

gectibizden5 aynin senin gibiydim bende 6 yıl oldu evleneli ben de çok zorlandim ama sonunda soğuk davranmaya başladım hatta şuan o gelip öpüyor beni çok sinirlendigim bir an oldu o an kendime söz verdim bir daha da eskisi gibi olmadım hala seviyorum ama içimde seviyorum ona belli etmiyorum o benim etrafımda dönüyor artık 🤷🏻‍♀️