Yenigelinnn allah yazdıysa her şekilde oluyor o kesin 😅😁🙃benceeee o yöntem en risklisi canım..neden mi ? Hemen söylim 😁ilişki anında insan unutabilir!!o an akıl yerinde olmuyor 😅sürekli eşine sakın içime gelme die telkinde bulunursan adamın isteği de kalmaz bu sefer 🙈yüz kere söyledin yeter başka şeyler söyle birazcık diyebilir yaniii ki haklı da olur 😁o yüzden o yöntemi tavsiye etmem.💗
Geri çekilme ile korunma
Bence guvenilir bir yontem yani kocanin seni korumasi lazim sen soylemesende olur ilk once aranizda yani bu konuyu daha duşunmediginizi belirtiginiz surece ikinizde koruyabilirsiniz misal sen hap icersin vesayre hemen kalkar duş alirsin o geri cekilir hemen öyle yani geri cekilme yontemi her ay stresli geçse de iyi bir yontem bence 😋
Gamze88 unutmuyor eşim ondan yana sıkıntı olmuyor o da daha düşünemiyor garibim borçtan dertten hemen çıkarıyor 😂
Deren aslında hap çok iyi ama aman sakın hapla korunma bak o korundu sonra çocuğu olmadı diyorlar korkutuyorlar 🤷🏻♀️
Yenigelinnn yumurtlama döneminde ilişkiye girmemek de bir çözüm mesela, ya da sadece yumurtlama döneminde prezervatif kullanabilirsiniz bu da başka bir yöntem.
Deletedmom1 sizde cok güzel açıklamışsınız 👏🏻👏🏻👏🏻💗💐
Yenigelinnn bir iki unutmazzzzzz sonra ayyyyy kacırverdi aşkmm derse sorarım size o zaman😂😂😂😂🙈🙈🙈
Sln_sale çok düzenli olmuyor bazen regl günlerim çok takip edemiyorum açıkcası
Deletedmom1 allaahh içimi yaktın be 😂😂
Gamze88 valla ben bakarım ben hazırım o nun kendini toparlaması lazım 😂 ya da biz büyütüyoruz gözümüzde olunca herşey hallolur ama herşey çok pahalı malesef çocuğumu da sıkıntılı bir dönemde büyütmek istemiyorum 😔
Yenigelinnn hayırlısı olsun canım hakkınızda 💗
6 senedir geri çekilme yöntemiyle korunuyom bişey olmadı😅
Esmma nasıl güzel allahım bizde öyle olalım inş ikinci cocuk iatemiyorum daha
Yenigelinnn oluyo canim öylede. Iliski sırasındaki zevk sıvısındada sperm var. O yuzden bu sekilde hamile kalma ihtimalin var maalesef
15 senedir geri çekilme yoluyla korunuyor teyzem ve hiç kaza olmamış ne zaman çocuk istese bırakmış olmuş ben de doğum yapalı 6 ay oldu 6 aydır bu yolla korunuyorum ama korkudan gidip doktordan doğum kontrol hapı istedim hiç kullanmak istemiyorum ama mecbur kullanıcam çünkü çocuğumu beş dk bile bırakabileceğim birisi yok ikinci çocuk için kendime hiç güvenim yok açıkçası
Gamze88 amin teşekkür ederim 😘
Esmma yaaa ne güzel ☺️
Zehramelekk evet ama çok düşğk değil midir bu ihtimal
Gencanne0705 insan korkuyor gerçekten hap kullanmaya bende sonrası içim korkuyorum