Yenigelinnn yumurtlama döneminde ilişkiye girmemek de bir çözüm mesela, ya da sadece yumurtlama döneminde prezervatif kullanabilirsiniz bu da başka bir yöntem.

Sln_sale çok düzenli olmuyor bazen regl günlerim çok takip edemiyorum açıkcası

Gamze88 valla ben bakarım ben hazırım o nun kendini toparlaması lazım 😂 ya da biz büyütüyoruz gözümüzde olunca herşey hallolur ama herşey çok pahalı malesef çocuğumu da sıkıntılı bir dönemde büyütmek istemiyorum 😔

Esmma nasıl güzel allahım bizde öyle olalım inş ikinci cocuk iatemiyorum daha

Yenigelinnn oluyo canim öylede. Iliski sırasındaki zevk sıvısındada sperm var. O yuzden bu sekilde hamile kalma ihtimalin var maalesef

15 senedir geri çekilme yoluyla korunuyor teyzem ve hiç kaza olmamış ne zaman çocuk istese bırakmış olmuş ben de doğum yapalı 6 ay oldu 6 aydır bu yolla korunuyorum ama korkudan gidip doktordan doğum kontrol hapı istedim hiç kullanmak istemiyorum ama mecbur kullanıcam çünkü çocuğumu beş dk bile bırakabileceğim birisi yok ikinci çocuk için kendime hiç güvenim yok açıkçası

Esmma aranan kan bulundu 👏🏻👏🏻👏🏻Çocuğunuz var mı cok merak ettim 🙈

Busranuroge işte o kocanızın elinde bnm koca daha istemiyo çocukdikkat ediyo oyüzden