diana
Evet saygı çok önemli. Pekala iyi günler.
evli olmadan cinsel iliwkiye tepkiniz
Çok sevdiğim bilge bir kadın şunu söylemiş:
"Herkesin düşüncesi kendine aittir ,,kirpikleri gibi midesi gibi ,beni ilgilendirmez iyilik dilerim." Yıldız Tilbe
herkesin kendi düşüncesi ancak ben bu konuda erkek ve kadın eşitliği olması yanlısıyım, bekarete bu kadar anlam yüklenmemeli
herkesin bu konuda kendine özel bi fikri olabilir bence kimse kimseyi aşağılamamalı
aile terbiesi gormeyen insanlara cevab vermek isdemiyorum
Dinimizce evlilik olmadan ilişki yaşamak zina bunun yobazlıkla alakası yok ha sen dini eğitimini alamamışsın ailenden o başka
GlenKoakBakr avukatlığını sen mi yapıyorsun demek artık üç kişi oldunuz 😂. Benim ona neden Yobaz dediğimi biliyor kendisi çünkü hiç kimsenin düşüncelerine saygı duymuyor ve önüne geleni kötülüyor sadece kendi doğrularını biliyor İnsanların bir problemi olduğu zaman soru soruyorlar direk evli misin değil misin neden evli değilsin Sen namus sussun sen basitsin diye kimsenin özel hayatını sorgulamaya hakkı yok bunu anlamıyor küçük hanım dine göre zİnadır Ama herkesin kendi hayatı herkesin kendi günahı kendi sevabı burada insanların özel hayatını sorgulamak kimseye düşmez insanlar bir soru sorar sen de ona eğer bir düşüncen varsa konuşursun kimseyi. sorgulayamazsın evli bekar kimseye kalmamış hiç birinizden dini öğrenecek değiliz herkes özgürdür .❤️❤️😘
Çünkü sadece kadınlar için yanıyo o cehennem ateşi di mi ? Erkek evlenmeden ilişkiye girince adı erkek adam yapar oluyo. Kadın girdiğinde yollu oluyo kaşar oluyo di mi ? Allah belasını versin artık bu ayrımcı düşüncelerin. Ve ne yazıkki bu tartışmayı açan bi KADIN. Bi kadın aynı anda 10 kişiyle konuşur , umut verir ama başka bi şey vermediği için sorun olmaz. Başka bi kadın 1 erkeği sever 1 kez yaşar ama başka bir şeyini verdiği için namus elden gitmiş olur. Cümlelerimi düzgün kuramadım kusura bakmayın ama gerçekten nefret geldi artık bu namusu sadece kadın bacak arasında arayanlardan. Evet zina çok büyük günah bunda hem fikiriz. Ama neden sadece kadınlar?
faadece kkadinlar diye biwey yok erkekde buna dahil tabiki
diana tamam ola bilir bide woylemi duwunseniz hani ane baba tarafindan bir anesiniz ve kiziniz sizden habersiz bir erkekle iliwkiye giriyor ve daha sonra erkek o kizi (kulanip atmiw gibi duwun yani) bidaha isdemiyo ve bunu siz oyreniyosunuz utanmazmisiniz yani naparsiniz
Hanımefendi bunu siz yazmadınız mı ? Anlayamadım.
ben gercekden buradaki bazi insanlari anlayamiyorum erkek olsun kadin olsun hangisi zina yaparsa haram olur ben orda kadindan tutum ama bu o demek olmuyoki erkek masum diye
MerveAkbs
Sizin çocuğunuz var mı yok mu bilmiyorum ama buradan anne e babalara sesleniyorum. Sizler çocuklarınızın sahibi değilsiniz. Kukla sahibi olun, porselen bebek sahibi olun ne bileyim gidin yazlık satın alın falan... Ama bir canlının sahibi olamayacağınızı anlayın... Çocuğun belli bi yaşa geldikten sonra ona gel, yapma, etme diyemezsin. Dersin de boşa... Yapacağı varsa yapar, yoksa yapmaz. Ki onun özelidir seni ilgilendirmez!