evli olmadan cinsel iliwkiye tepkiniz
diana
Tartışmalar olabilir ben size hakaret etmeyin dedim.
Siz buradaki bir çok kadının fikrini hoş karşılamazken neden sizin fikrinizi hoş karşılamalarını bekliyorsunuz?
Anlayışlı olun ki size de anlayışlı davranılsın değil mi?
sevincala ben tepki vere bilirim sende vere bilirsin bi bawkasida ama bu senin yada benim yada bi bawkasinin fikirini degiwdire bilecek anlama gelmez oyle degilmi ben tartiwmak icin acmadim ben sizleri tanimak isderim sizinle ayni yerdeyim ayni cinsdenim bi yerde bir yalniwim varsa dersin kabul eder yada etmem saygi duyarim
bence cahil olmag biweyi bilmemek ve ya bilipde doru anlatamamak gulunc biwey degildir ben turk degilim evet olabilir belki doru yede doru cumleyi yazmamiwimdir analatamadigimdan turkcem iyi olmadigindan ola bilir
diana
Evet saygı çok önemli. Pekala iyi günler.
Çok sevdiğim bilge bir kadın şunu söylemiş:
"Herkesin düşüncesi kendine aittir ,,kirpikleri gibi midesi gibi ,beni ilgilendirmez iyilik dilerim." Yıldız Tilbe
herkesin kendi düşüncesi ancak ben bu konuda erkek ve kadın eşitliği olması yanlısıyım, bekarete bu kadar anlam yüklenmemeli
herkesin bu konuda kendine özel bi fikri olabilir bence kimse kimseyi aşağılamamalı
aile terbiesi gormeyen insanlara cevab vermek isdemiyorum
Dinimizce evlilik olmadan ilişki yaşamak zina bunun yobazlıkla alakası yok ha sen dini eğitimini alamamışsın ailenden o başka
GlenKoakBakr avukatlığını sen mi yapıyorsun demek artık üç kişi oldunuz 😂. Benim ona neden Yobaz dediğimi biliyor kendisi çünkü hiç kimsenin düşüncelerine saygı duymuyor ve önüne geleni kötülüyor sadece kendi doğrularını biliyor İnsanların bir problemi olduğu zaman soru soruyorlar direk evli misin değil misin neden evli değilsin Sen namus sussun sen basitsin diye kimsenin özel hayatını sorgulamaya hakkı yok bunu anlamıyor küçük hanım dine göre zİnadır Ama herkesin kendi hayatı herkesin kendi günahı kendi sevabı burada insanların özel hayatını sorgulamak kimseye düşmez insanlar bir soru sorar sen de ona eğer bir düşüncen varsa konuşursun kimseyi. sorgulayamazsın evli bekar kimseye kalmamış hiç birinizden dini öğrenecek değiliz herkes özgürdür .❤️❤️😘