• +18
  • evli olmadan cinsel iliwkiye tepkiniz

sevincala ben cinsel iliwkiyi kulanilmak olarak gormuyorum bence once bi dinleyin daha sonra fikirlerinizi sunun woyle anlatayim bu kulanma kelimesini gunumuzdeki kizlar safca birine awik olurlar erkeyinde awik oldugunu zanederler ve yakinlik verilir cinsel yakinlikdan bahsediyorum ve bikac gun veye aydan sonra oglan ortadan yok olur kizda oylece kali verir ona kulanilmak derim ben haberin olmadan kulandilar ve kali verdin malesef

oznural pardonda tartiwmak icin degil bence bu konu kimseyi yargilamiyoruz herkea fikirlerinde ozgur zaten fikirleri bilmek isdedigim icin acsim kimsenin nasil bi insan olmadigi bilmeden bence yargilamayin doru degil

Rasev Hanımefendi ister evlilik olsun ister evlilik olmasın, kız çocuklarından yaşlı kadınlara kadar hemcinsimize bir sürü baskı var. Bir sürü olumsuz olay oluyor. Evet anne babasız çocuklar bir yandan çocuk yaşta gelinler var. Kürtaj artıyor maalesef (bu da bilinçsizlikten oluyor çoğu zaman) bir yandan kocasından şiddet gören ve kimseye söyleyemen kadınlar da var.

Önemli olan birbirimize destek olmamız. Sence yanlış mı yaptı biri? Onu dışlayarak doğrusunu yaptıramazsın.

diana diğer başlıklara yazdığınız yorumları okudum boşuna kendinizi yormayın nasıl biri olduğunuz o yorumlardan belli hanımefendi

• diana bunu yanıtladı.
        • Ece bunu beğendi.

oznural ben hickimseyi yargilamiyorum.herkesin fikri ayri.ve siz beni tanimadan ne bicim insansin diyemezsin kendinle çelişme. Ben sadece bi örnek verdim sizlere bu ornekden ders çikarmak yerine hemen saldiriyosun 🤷🏻‍♀️Ne oluyo sana guzelimm??

burcuk benim tepkim kimse evlilikden once ilişki yaşamiş dye degil kurtaj olunan minik bebekler o yuzden tepkim boyleki ben çoğusundan hep boyle duydum uygulamada

oznural kimse kimsenin hakina giremez ve soylediginiz kimi diger bawlik ben sadece birinde biriyle tartiwdim bu konuyu ve daha sonra kendim boyle bir bawlik acmak isdedim acaba bitek benmi yalniw duwunuyorum diye ve diger bawliklari oldugumuz bawlikda konuwmayalim lutfen

diana
            Kızın haberi olmadan mı cinsel yakınlık oldu?
            Erkeğin ya da kızın ilişkiyi bitirme ihtimali var bu evlilikte de var. Yani cinsel ilişkiye giriliyorsa her iki taraf da bunun farkında olmalı. Eğer evlenmeden ilişkiye girdiğinde ve ayrıldığında ortada kaldığını düşünen biri varsa zaten cinsel yakınlık kurmasın üzülmesin.

Rasev şu an çok güzel melek rolü yapıyorsunuz @diana ve sizin önceli başlıklarda kadınları ne kadar yerdiğinizi çirkinleştiğinizi okudum sizin gibilere hiçbir şey anlatılmaz aslında. iyi günler.

ben kimseyle tartiwmak icin acmadim bu konuyu howunuza gitmiyosa cika bilirsiniz hanim efendi ben rol yapmam konular acik kimsenin ozel mesaj yeri yok herkese acik okumak isdeyen okur ben wahsen tepkiyle bakiyorum bu duruma

oznural

bi kadinin akli dengesi yerindeyse bence boyle biweyi yapmamasi lazim diye duwunuyorum

oznural sen once yazdigina dikkat et sonra seviyeden konus

diana
                  Hanımefendi kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ben; fakat söylediğiniz şeyler Türk kadınlarının yıllarca özgürlük için savaşmasını hafife alıyor. Burada size cevap yazan kadınların size has bir kötü düşüncesi yok. Fakat siz özgür kadınların yaptıklarına aklı dengesi yerinde olanlar bunu yapmaz gibi şeyler yazdığınızda yargılamış olursunuz. Hakaret etmiş olursunuz.

oznural okadar iyi biliyosunuzki herkesin tehwisini koydunuz