sevincala ben cinsel iliwkiyi kulanilmak olarak gormuyorum bence once bi dinleyin daha sonra fikirlerinizi sunun woyle anlatayim bu kulanma kelimesini gunumuzdeki kizlar safca birine awik olurlar erkeyinde awik oldugunu zanederler ve yakinlik verilir cinsel yakinlikdan bahsediyorum ve bikac gun veye aydan sonra oglan ortadan yok olur kizda oylece kali verir ona kulanilmak derim ben haberin olmadan kulandilar ve kali verdin malesef
evli olmadan cinsel iliwkiye tepkiniz
Rasev Hanımefendi ister evlilik olsun ister evlilik olmasın, kız çocuklarından yaşlı kadınlara kadar hemcinsimize bir sürü baskı var. Bir sürü olumsuz olay oluyor. Evet anne babasız çocuklar bir yandan çocuk yaşta gelinler var. Kürtaj artıyor maalesef (bu da bilinçsizlikten oluyor çoğu zaman) bir yandan kocasından şiddet gören ve kimseye söyleyemen kadınlar da var.
Önemli olan birbirimize destek olmamız. Sence yanlış mı yaptı biri? Onu dışlayarak doğrusunu yaptıramazsın.
diana
Kızın haberi olmadan mı cinsel yakınlık oldu?
Erkeğin ya da kızın ilişkiyi bitirme ihtimali var bu evlilikte de var. Yani cinsel ilişkiye giriliyorsa her iki taraf da bunun farkında olmalı. Eğer evlenmeden ilişkiye girdiğinde ve ayrıldığında ortada kaldığını düşünen biri varsa zaten cinsel yakınlık kurmasın üzülmesin.
bi kadinin akli dengesi yerindeyse bence boyle biweyi yapmamasi lazim diye duwunuyorum
diana
Hanımefendi kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ben; fakat söylediğiniz şeyler Türk kadınlarının yıllarca özgürlük için savaşmasını hafife alıyor. Burada size cevap yazan kadınların size has bir kötü düşüncesi yok. Fakat siz özgür kadınların yaptıklarına aklı dengesi yerinde olanlar bunu yapmaz gibi şeyler yazdığınızda yargılamış olursunuz. Hakaret etmiş olursunuz.
sevincala ben hakaret etiyimi duwunmuyorum ben bir turkde degilim tabiki hep kadinlarin tarafindayim ama ben yolunda cikmiw bazi kadinlara iyi bakmam icimden gelmez insan oncelikle Allahini duwunur kendisni degil ben yapsam ilk allahimdan utanirim ben bir kadin olucam ve bir kotu hareketimle tum kadinlara hakaret etiricem dorumu bu