Hikaye SON…. 😘😘
bitterdelisi24 babası Tarık değılmış demekkı
Eskobar Ay evet ya borayla hiç yakinlasmadilar bile beyin gücüyle mi çocuk yaptılar
bitterdelisi24 yaa buna son deme sen tarık falan öğrensin bunu bora ölmemiş olsun😂😂😂😂
bitterdelisi24 nasıl yani ya, ah Tarık üzümlü kekim, biliyor mu acaba bebeğin babası olmadığını. Gerçi bu kadar severken bilse de kabul etmiş olmalı sonu mutlu bitsin 😌
bitterdelisi24 ya sonunu böyle beklemiyordum 🥲 ah tarık üzümlü kekim .. hikayenin tek masumu sensin be
Eskobar Ay bilemiycem ama kesinlikle buna bi açıklık getirilmelii 😂
Eskobar 😂😂😂 ya yorumlarınıza hastayım valal sırf bu yorumlar ıcın bida başlıcam hıkayeye :)
__MeLek__ canım benım sağol 🥰🥰🌹 yeter da .. zırvede bırakmak lazım :)
bitterdelisi24 bu secilde amma oros….uu çıktı ya bora babası nasıl olur tarikla yiyisirken😂😂😂😂😂😂
bitterdelisi24 süperdi demekki babası tarık deil boraymis kalemine sağlık süper bir hikayeydi bir daha yazarsan mutlaka etiketle 🥰🥰🥰
bitterdelisi24 önceki paylaşımda az buçuk anlamıştım boranın babası olduğunu ama Tarık’la genelde o iş olunca tarıktır Tarık dedim sonra😄😄 okurken hem gözlerimin büyümesi hemde ben biliyordum ya demem birdi😄 ama şuan çok üzgünüm bitti die. Kalemine,eline sağlık bitterim baştan sona bayıla bayıla soluksuz okudum devamı inşallah başka hikayelerle gelir hep yaz olurmu?
Eskobar hadi @bitterdelisi24 al kalemi eline böyle bitmemeli kendimi yarım hissettim😂😂
bitterdelisi24 neeee babasının ismi mi .Bora’dan hangi ara hamile kaldı bu Seçil ..Hikaye biterken de bombayı attın ortaya 😄
bitterdelisi24 bide aklıma şey takıldı kız zaten öğrendiğinde bir aylık bebek sekiz ay geçmiş tabi doğuracak😂😂
bitterdelisi24 ah Tarık a üzüldüm şimdş bak garibim bişeyden haberi yok serseri aşık :)