Nurellaaa sevgililerdi ayrıldı ya :) sevgılıylen yapmıslar işte :) oda suprız olsun diye detay vermedım:)
Hikaye SON…. 😘😘
arman bitti canım artık bilen bilmeyen kaldı :))) devam etseydım ogrenırdı ama Tarık psıkopat çıkabilirdi falan :)
Cicikiz ayrılmadan önce yapmıslar demekki 😂😂😂
fistikli_gaymakli_baklava cok tesekkr ederm basından beri takıp edıp okuduğun ıcın :)
Deleted19 oda basta gönül eglendırıyordıu kendi kaşındı ama 🙈😂😂
TombulHatun sagol canım benım 🥰🥰 şemaya kufur ede ede yedin kızı zaten 😂😂😂
Orange-woman yaa cok özur dilerim .. baktım baya görseydım mutlaka etıkerlerdim seni sory:(((
Miskin2 ahh 😌 tesekkr ederim bebegım 🥰🥰🌹
Nayino Tarık zaten kendısınden biliyor ama secil Bora’dan hamıle kalmıs :)) ayrılmadan önce hani :) araya hı ayrıntıyı katsaydım sonu böyle suprız olmazdı tahmın ederdınız :)
Dilan3019 tahmin ettin demek 🙈 bilerek ayrıntı vermedim ama genede tahmın eden olmus demekkı :)) aslında Ramazan olmasa burdan devam ederdım ama /) işte :) insanın beynı agrıyo düşüncem dıye :)
bitterdelisi24 Harikasııın 🌸Devam et bırakma 🙏🏻
- Düzenlendi
bitterdelisi24 bitti mi nee 🥺 hayır bunu bize yapaması bitterim 🥺
Eline emeğine sağlık cidden başka hikayeleri de bekliyoruz merakla
bitterdelisi24 Tarıkta bir psikopatlık seziyorum zaten neyse artık iyi ve güzel hatırlayalım, belki başka bir evrende başka bir zamanda devamı gelir 😊
Eskobar daha çıkmıyor canısı bu aşk burda bitsin
bitterdelisi24 Ay tüh yazık oldu tarığıma bu arada cidden emeğinize sağlık çok güzel bir hikayeydi
bitterdelisi24 kız gizemli hikaye bitirmeyen de ne biliyim yani 😂 böyle olmadı bittercim babası nasıl bora oluyor bunu duyan Tarık napacak 🥴🤦♀️
bitterdelisi24 bu hikayede kimin eli kimin cebinde belli olmadan bitti desen 😄şaka maka cidden güzeldi hep merak ederek okuudm her seferinde şaşırttın 🌸
bitterdelisi24 ben teşekkür ederim böylesine güzel bir hikayeyi yarım birakmayip tamamladigin için gerçi tadı damagimda kaldı ama baştan başladığı gibi gider diodum ama olmadı kısmet bir dahaki hikayeye yazacaksın dimi ☺️☺️
bitterdelisi24 eline emeğine sağlık 🌸
bitterdelisi24 Neee babası bora mı😲 Kız attın bombayı bitirdin hikayeyi😂😂