Beklemedeanne 3annelif fistikli_gaymakli_baklava hayırlısı olur ıns canım geldimi süaleniyom püsleniyom çocuklarıda ona veriyom geçen sinemaya gitmiştim erken gelmiş kapıda yarım saat beklemişdi aslında iyi insansın dyr bana 😂😂😂😂eş istemem ama arkadas ıyımısın dyr bu erkekler vallahi mal 😂😂
fistikli_gaymakli_baklava Beklemedeanne çok iyi yapmışsın hayalim resmen valla bir kurtulabilecek benden mutlusu huzurlusu olmaz valla yükten kurtulurum n güzel yapmissiniz siz dua edin bize de darısı bize olsun tek düşündüğüm çocuklar bu devirde iş bulmak da zor üni mezunuyum ama iş yok
Sencerinannesi Beklemedeanne ben boşanmayı dusunmuyorum ama merak ediyorum çocuk acisindan zor olmuyormu ona ne diyorsunuz bunu ona nasıl bilinclendiriyorsunuz. Az buz degil neticede 10 sene heba edilmis ama zararın neresinden dönerseniz kar tabi de ne bileyim. Cok zor olmalı ama Allah size yardımcı olsun
Beklemedeanne Sencerinannesi çocuklar ilk kabullenmek istemiyor ama zamanla alışıyor babaya bile aldırma yı oyun haline getiriyr inan çocuklar bizden daha akıllı ve uyumlu güçlü durdunmu çocugu oyaladın zaman gecıyor birde görüyor babasını ıstedimi aryr bizimki zaten hep şehir dışındaydı çocugum babayla büyümedi diğeri anlamıyor bile
Sencerinannesi Beklemedeanne ah canim benim ne kadarda güçlüsün ben asla yapamam gercekten cok duygusal bieiyimdir ben oyle otoriter vs de degil Allah size kolaylik ve mutluluk versin cnm
Nietzsche @ZRaporu bir bakar mısın @elenora isimli kullanıcının profil fotosundaki married değil mi ? O fotoğrafı bize atmamış mıydı ?
ZRaporu Nietzsche aaa evet kimin feyki yine ya 🙄 @deleted77 bacım aktif ol senin fotolar ele geçmiş yine
elenora Nietzsche meraba dediğiniz kişi kim bilmiyorum ama ben bu resmi instigrmdan takip ettiğim birinden aldım buradan kimseden almadım ..
ZRaporu Nietzsche dur bakalım married 4 gün önce girmiş tatildeydi en son çekmiyor orada telefon pek. Ben diyorum ona paylaşma fotonu diye hala ortalıkta dolanıyor foto.
Nietzsche ZRaporu bilemeyeceğim ,bekleyelim bakalım married gelince olaya el atar . Kız ne çekti bu fotoğraf mevzusundan , bir ara da kidste paylaşılmıştı .
ZRaporu SilahlaraVeda burada paylaşmıştı bir kaç kez de profil resmi yapmıştı da ilk zamanlar çalanlar olup post açanlar olmuştu. Takık manyak çok memlekette😬
Akrep Nietzsche sen gel şöyle bir platformda başkasının fotosunu kullan. Ayrıca fotosunu çaldığın kişide o uygulamayı kullanıyor olsun 😂