Deleted16 boynu bükükleri oyna işe yarıyor 😁😁
Neden ki ?
_perilice_ cinselliği kullanarak bişey aldırmak kadar vasat bi durum olamaz kendine saygısızlık en başta.Zaten adamın afedersin *m salak olması lazım böyle kanması için
_perilice_ cinsellikle herşeyi yaptırmak çok saçma sonuçta bi karar alınacaksa müşterek alınmalıdır ayrıca senin paran benim param bunlar çok çirkin bişey eğer benim istediğim bişey varsa bütçemizi düşünerek hareket ederim tabikide eşimin kararı çok önemlidir canım benim oda ikiletmez Allah razı olsun
Nietzsche 40 yıl düşünsem aklıma gelmez cinsellikle istedigimi aldırcagım elin karıları mı zeki yoksa dengesiz bilemedim ama hiç hoş bişey degil bu yaa
Benim esim cimri diyemem ama maddi yönden zorluk cektigi için askım almayalım askm dursun der bende ısrar etmem zaten elinde fazla para olsa bana verir saolsun
domestosunkokusu bu iyi şimdilik 😀😀
_perilice_ arkadaşın paralı eskortluk yapıyor haberi yok.
Lagerthaaa sanki ben yazdım gibi geldi 😃
domestosunkokusu degil mi ? Bunu burda da sordum instagramda bazi sayfalar iste ev aldiran camasir falan diye link paylasiyo orda da aayyy bu camasiri aldim gercekten kocam istedigmi yapiyo diyorlar cok sasiriyorum bende dedim buraya bi post acayim bakayim fikirler ne
Deleted16 yaaa instagram sayfalari da artik ev aldiran camasir vs diye paylasiyo orayada geri donusler oluyo aay sayende linkledigin camasirla kocam agzimin icine bakiyo vs diye arkadaslarimda surekli bu muhabbeti acinca merak ettim buraya post acayim dedim
Yasak_elma arkadaslarim surekli artik bunun muhabbetini yapiyo hani sasiriyorum onlar adina da artik insta sayfalari da ev aldiran istedigini yaptiran camasir vs diye linkler paylasiyorlar geri donusleri ay sayende kocamiz agzimiza bakiyo vs olunca merak ettim buraya bi post acayim dedim yani 😅
KirmiziOjeli cok dogru soz oldu vallahi 😅 de mi yani insan hayat arkadasindan 3-5 i esirgiyosa daha nedir ki zaten.
insta sayfalari da ev aldiran istedigini yaptiran camasir vs diye linkler paylasiyorlar geri donusleri ay sayende kocamiz agzimiza bakiyo vs olunca merak ettim buraya bi post acayim dedim yani 😅
Eskobar bana da cok sacma geliyo hatta bazilarinin artik abarttigini dusunuyorum cunku ne bilim yaza giriyosun tamam dolabi her sene yenilemez bi insan ama yine de alacagi 3-5 bisi olur onu bile almiyor diyorlar ama onlarda benim abarttigini dusunuyo tuhaf bi sekilde
2bebelianakurt aynen benimde onlar diyene kadar aklima hic gelmedi vallahi onlar soyleyince yani bi pantolonu bile cinsellikle aldiriyosan giyme bacim zaten dedim
ZRaporu ahaha ama geneli boyle soyluyo anlamadim valla
_perilice_ haklısın valla kocasına eskortluk yapıyor gibi
_perilice_ onlarınki artık alişkanlık olmuş saçma bence.Nealakaymiş cinselligi kullanarak ev aldırmak.zaten bi ailenin maddi yeterliliği varsa ev almaya cinselliğe yansıtmaya gerek yok diye düşünüyorum.Bizim ev almaya paramız olsa eşim benden önce kosacak ev almaya bana gerek kalmıyor yani😁😁
_perilice_ alacağı elbiseyi pipisini kullanarak yapıyosa onu şeylerde yapıo insan eşine böyle olurmu yaa bide erkeklerdede hata var kardeşim sen karının harçlığını vermek zorundasın ihtiyaçlarını karşılamak zorundasın söylenmeye bile gerek yok yani
_perilice_ amsalak herifler öyle yapıyor. 250 gram için ev mi alınır ya 😂😂😂😂😂
domestosunkokusu 250 gr mıymış😂😂
Eskobar öyle diyorlar tartmadim 😂😂