Semanur21 inshaAllah enn kısa zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size 😍

Ranannnnn Bence fazla dert etmeyin caniniz skildigi icin konusacak kimse de olmadigi icin esinize patliyorsunuz belki ama gecer biraz zaman verin insan halidir

Ranannnnn benim esimde eve gelince hep uyur ama sonra uyandigi zaman yemek yaparim beraber yeriz televizyon bakip kahve iceriz oyle zaman gecer

DilanAkin ayy benimki geliyor yemek yiyoruz sonra uyuyor sabah a kadar sabah işe git akşam yine aynı rutin 😱

7 gün sonra

Ranannnnn erkekler bebeğe zarar gelcek düşüncesine giriyorlar ve ondan biraz cinsellige uzak durabiliyorlar o dönemde Cnm bu cok normal .eger sen istiyorsan istekli oldgunu göstermelisin!!ve ilişkiye girmenizi doktor yasaklamadıysa!!!dogumu bile kolaylaştırdığını söylemelisin !!şuan belki geçim sıkıntısını bile düşünüyor olabilir ,bazı erkeklerde onun stresini cok yaşıyor anneler hamileyken

Gamze88 dediklerinizin hepsini denedim çok konuştum eşimle doktor bir yasak koymadı şükür herşey yolunda gidiyor doğumu kolaylaştırdığını bize bir zararı olmadığını defalarca güzel güzel kırmadan anlattım hatta hep ben gittim yanına sırnaştım ama o uzak durunca o kadar kırıldım ve kötü hissettim ki ben yaklaşmak istemiyorum artık bir kadın için üst üste reddedilmek çok kötü bir duygu 😔😔 artık sorunu ne bilmiyorum anlatmıyor da diyorum varsa bir sorun anlat ki ben de üstüne gelmeyeyim sana yardımcı olmaya çalışayım ama tık yok oluruna bırakmaya çalıştım bakalım zaman ne gösterecek 😢

İnşh cözersiniz aranızdaki bu durumu canım ,en güzeli olurunu bırakman,