Deleted16 evet evet ölüsünü bile görmüyorsun yani :)
Hatta ben eve ılaclama cagırdım kesın sıktıkları da buydu bide 300 tl almıstı azar azar sıktı:) sonradan keşfettim eczanede de var ama pahalı trendyolds uygun .. bizim evin yanında da fırın var hep ona geliyo böcekler

Deleted16 seni en iyi ben anlarım 🙈🙈 taşınmayı bile dusundum ben o derece :) neyse sende kurtul insallah bana dua edersin 🥰😂😂😂

Deleted16 uzuuun zamandır bende çektim sadece banyoda tuvalette değil diğer odalarda bile görmeye başlamıştım ama kendiliğinden baya azaldı ne oldu anlamadım 😂 evinizin bodrumu rutubetli mi eğer öyleyse ordan havalandırmalardan su giderlerinden gelebilirler

Azramomyy Apartmanın bodrumunda aile yaşıyor diye biliyorum onun bi alt katı var mı bilmiyorum. Bir de ben 9. Katta oturuyorum nasıl ürüyorlar çıkıyorlar anlamıyorum. Evet geçen gece salonda gördüm dolanıyordu sarhoş gibi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ İlaç sipariş ettim bi deneyeyim bakayım ne olacak

Deleted16 aşağıda önermişler ama bende yazayım benimde illlah ettiğim böcekler ve karıncalar vardı ne yaptıysam gitmedi böcek tableti almıştı eşim iki adet onların sayesinde kurtuldum ☺️

-Mavi evde hamamböceği spreyi vardı onu kullanınca bi etkisi olmadı heralde hamamböceğine özel dedim. Sipariş ettim bi tane jel o da fayda etmezse tableti deneyeyim çok teşekkür ederim 🙏🏼🥰

7 gün sonra