Benm evimde hem hamam böceği var ara ara gümüş böceği de oluyordu. Eşim böcek tableti alınca ikisinden de eser kalmadı. Hatta ilk evlendiğim de karınca oluyordu şimdi o bile yok. Etkisi var sanırım .
Gümüş böceği
Deleted19 giderle havalandırmaya ilacı alıp sıksam nasıl olur acaba 🧐
Visneliturtaa googledan böcek tableti diye aratıp mı satın almalıyım. Nasıl bişey
2prens1prensesannesi tam olarak nasıl bişi fotoğrafı var mıdır ya 🙏🏼
Ecivicivokke english homedan lavanta kokusu almıştım toz şeklinde . Baya keskindi başlarda. Hatta eşim kapı diplerine döktü ama fayda etmedi. Sedir yağına bakayom bir 🙏🏼
- Düzenlendi
Deleted21 çatlak yok dediğim gibi ev yeni. Banyom falan hep ter temiz dipleri olsun yine. Detaylıca kontrol edicem yinede 🙏🏼 Bana kalsa taşınırım kesinlikle 🙄 eşimi ikna etmek zor
Cleopatra ay benim evde şuan için rutubet olmadı meyilli mi onu da bilmiyorum ama evet gerçekten çok fazla mide bulandırıyor. Bir iki gördüğümde öldürdüm toz gibi puuf oldu yok oldu 😣🤦🏻♀️
Deleted16 giderlerden geliyor bence . Bende de başka bir böcek çıktı birkaç kez. Hep banyo da görüyordum. Gideri kapattım
Cleopatra inşallah ya çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼
_Vega tamam hemen alıyorum 🙏🏼 Çok ederim 🙏🏼👌😭
Deleted16 trendyol satıcı garantireyon ürün adı: bayer hamamböceği ilacı 20 gr maxforce kokusuz jel fiyatı: 95 tl
Deleted16 dene bi ben öyle yaptım her yere ilaç şıktım en azından şuan daha az görüyorum
Deleted16 eviniz parkeyse parke altlarında olusuyorlar lanet sun benimde eski evimde vardı banyo tuvalet kailarinin diplerinden çıkıyordu. Ben sürekli yağ sökücü siktim bide gece dinleyin oarkelerden ses geliyor mu öyle atlattik sayılır sirna taşındık kiracilardan da hiç şikayet almadik
Benmde vardı allahtan gitti kendiliginden siyah buyuk bisey di korkuyodum cıkıcamtım tamda artık yoklar sizinkiler ksin kahverengi yavrısı fıln da vardır genelde lavabo altlarında oluyor yuvası karablıga geliyolar ısıgı acınca kacıyolardır benm kuzenimin onlardanmı evi apartmanı tamamen ılaclattılar suan yok gitti
Ortasekerlikahve hadi ya. Eşim bi baksın şu parkelere 🤦🏻♀️Doğudan geldim ben orada böyle bir şey görmemiştim ama ya.