Benm evimde hem hamam böceği var ara ara gümüş böceği de oluyordu. Eşim böcek tableti alınca ikisinden de eser kalmadı. Hatta ilk evlendiğim de karınca oluyordu şimdi o bile yok. Etkisi var sanırım .

Ecivicivokke english homedan lavanta kokusu almıştım toz şeklinde . Baya keskindi başlarda. Hatta eşim kapı diplerine döktü ama fayda etmedi. Sedir yağına bakayom bir 🙏🏼

Deleted21 çatlak yok dediğim gibi ev yeni. Banyom falan hep ter temiz dipleri olsun yine. Detaylıca kontrol edicem yinede 🙏🏼 Bana kalsa taşınırım kesinlikle 🙄 eşimi ikna etmek zor

Cleopatra ay benim evde şuan için rutubet olmadı meyilli mi onu da bilmiyorum ama evet gerçekten çok fazla mide bulandırıyor. Bir iki gördüğümde öldürdüm toz gibi puuf oldu yok oldu 😣🤦🏻‍♀️

Deleted16 giderlerden geliyor bence . Bende de başka bir böcek çıktı birkaç kez. Hep banyo da görüyordum. Gideri kapattım

Deleted16 Nemli rutubetli ortamı seviyorlar ,ilk taşındığımda çok görüyordum şuan nadir görüyorum yinede kökten kurtulamadım malesef,peçete ile yakalıyorum kelebek gibi yüzeğindeki tozlar çıkıyor dediğin gibi kayboluyor ,inşallah çözümünü bulabilirsin🙏🏻

Deleted16 domestos (siyah şişe) ile temizlik yapmanızı öneririm. Tesadüfen kullandım ama artık o böceklerden kurtuldum. Kokusunu hiç sevmiyorlar sanırım. İlk kullanımdan sonra tek tük yine görüyorsunuz hatta 3 ayın sonra bile yumurtadan çıkanlar oluyor.. ama 6 ay sonrası tertemiz💕🌺

Deleted16 eviniz parkeyse parke altlarında olusuyorlar lanet sun benimde eski evimde vardı banyo tuvalet kailarinin diplerinden çıkıyordu. Ben sürekli yağ sökücü siktim bide gece dinleyin oarkelerden ses geliyor mu öyle atlattik sayılır sirna taşındık kiracilardan da hiç şikayet almadik

Benmde vardı allahtan gitti kendiliginden siyah buyuk bisey di korkuyodum cıkıcamtım tamda artık yoklar sizinkiler ksin kahverengi yavrısı fıln da vardır genelde lavabo altlarında oluyor yuvası karablıga geliyolar ısıgı acınca kacıyolardır benm kuzenimin onlardanmı evi apartmanı tamamen ılaclattılar suan yok gitti