nldd canım sen şimdiden onu koruyorsan ilerisini düşünemiyorum..
aldatildiktan sonra affetmek
nldd oda öyle oldu zaten .. kmle çıktıysa mutlu olamadı .. sonunda evlendiler mesela
nldd bence bunu normalleştirme
nldd bence huylu huyundan vazgeçmez bir yapan bir daha yapar dikkatli ol canım herşey affedilir ihanet asla
nldd aha buraya yazıyorum evlenince de yatakta basarsın. Zihniyet degismezzz. Çokta şey yapma yaniiiiggg
nldd 19 ne kız. Aldattı diyorsun ne yaptı parkta başka kızla mi paylaştı oyuncağını?
Yokdahanelerrr ayni restaurantta baska bi kizla otururken gordum onu ve sonra arabaya binip gittiler beni gorunce
nldd bak bu ilişkinin sonu evlilik değil henüz gönül eğlendirme otur düşün evlenir miyim diye. Ki sanmıyorum. Boşa zaman kaybı
nldd bende senin yaşındayken böyle düşünüyordum aldatma olmadi ama her gun kavga ederdik 3 yıllık iliskimiz vardi sonunda tamamen bitirdim kesin daha kimseyi sevemem dedim. Ayrıldıktan 1 sene sonra eşimle tanıştım saygi ve sevgi neymiş onu öğrendim resmen. Yani daha fazla bile sevebileceğin görüyorsun.. hayatında mutluluklar dilerim umarım doğru karar verebilirsin ama güven bitince diğer hersey bitiyor yada eksik oluyor
Ah cnm benim düştüğüm hataya düşme bir iki gün ağlarsın sonra eski hayatına geri donersin. Benle sevgili degilken sadece arkadaştık başkasıyla birlikte oldugunu öğrendim ( arkadas olsakta bana yalan söylemişti) atlattım sandim ama degil. Sevgiliyken pubg de baska kizla 10-15 dk mesajlasmislar affettim. Atlattim sandim ama asla, asla unutamıyorsun durup durupken aklıma geliyordu baktim unutamiyorum ben en iyisi biraz gavat olayım dedim ve artık aldatsada umursamam o onun hayatı der gecerim. Eger gavat olabilirim dersen devam et 😁 ( birdaha hic beni aldatmadi tabi ve cocugumuz var o yüzden biraz gavatlik oldu bende)
nldd seni görünce yanına bile gelmemis o kızla gitmeye devam etmiş
nldd ilk basta onu hayatndan cikart sonra kendine uğraş bul en gUzel ugrqs bence kitap okumak emin ol zamanla ona gerek kalmadığını görürsün ❤️