nldd yani şimdi sen her şeyi unutup yeniden başlamayı kabul etmişsin bu yüzden sürekli geçmişi kurcalayıp durma sevgilerinizden eminsen ve bir daha yapmacagını düşünüyorsan bence geçmişi önemseme ayrıca seni aldatırsa aldatsın sen degil o kaybeder siz daha sevgilisiniz evli olup aldatılıp kendi ayaklarının üzerine duran çocuklarına müthiş annelik yapan insanlar var. Hayatı akışına bırak bir şey olacaksa kimse durduramaz .
aldatildiktan sonra affetmek
nldd aynı şey arkdasımın basına geldi.. 4 senelık beraberlıgı vardı artık ilişkının suyu çıkmıştı :) ayrıldılar.. cocuk başkasıyla konustu arkadaşımda konustu .. şimdi evlendiler asırı mutlulular yani
nldd seni ona bağlayan şey ne olabilir Allah aşkına. İhanet ya bu aldatma. Aklı ermiyorken yapan büyüdüğünde fazlasını yapar. Lütfen kendinizi bir erkeğe muhtacmis gibi hissetmeyin. Ayaklarınız yere saglam bassın. Benim evlenmeden önce çok severek yaşadığım bir ilişki vardı çocuk öyle yakışıklıydı ki size anlatamam çokta severdi beni ama kafama yatmayan şeyler olduğu için severek ayrıldım. İyiki ayrılmisim eşimle rastlasmisiz da evlenmişiz. Aklını başına al kimse vazgeçilmez degil. Kendinize guvenin biraz
bitterdelisi24 ben ayriyken bile kimseyle konusamadim cok alistim ona, sanki ayrilirsam baska kimseyle mutlu olamam gibime geliyor
Cigdemarslannn ne yapmam lazim kafama takmamak icin bilmiyorum gercekten aslinda cok iyi anlasiyoruz benimle evlenmeyi bile dusunuyor ilerde, ailesiyle bile ilk defa beni tanistirdi kiz arkadasi olarak
nldd 2 çocuklu değilsin, ayrılmak istersen ayrılırsın. Seviyorum ölüyorum muhabbetleri ne karnını ne hayatını kurtarmıyor, ya onunla evlendiğinde aynı boku yerse birde üstüne çocuğun varsa o zaman nasıl aşacaksın bunu?
Deleted_1 konuyla alakasız ama seni görünce aklıma geldi. Rüyamda hamileyim diye post açıyordun kuzum neden gördüm bilmiyorum çok yorulup uyumuştum oysaki 🤭 Allah nasip etsin inşallah 🙏
Cansu37 aynısını yazcaktım gerek kalmadı 👌
nldd bir kere daha aldatırsa ayrılır mısın ? - evet öyleyse ortada sorun yok sen kendinden taviz vermedin ona bir şans vererek sevgine yazık etmedin . Bundan sonra o da sana hata yapmamış. Kimsenin sözüyle ayrılma da barışma da. Siz ayrılınca sevgilin bir boşluğa düşmüş büyük ihtimal ama hatasını anlamış. Bu sürekli olacak diye bir şey yok.
Deleted_1 inşallah canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏🫶🏻
nldd canım kaç yaşındasın. Bir yapan bir daha yapar. Seni bağlayan bir şey yok. Bir seneye unutursun. Ayrıl
nldd köpek bok yemekten vazgeçmez
Cicekliperde 20 yasindayim sevgilim 19 yasinda. acikcasi yaptigi seyi onun cocukluguna verdim cunku kafasinin karisik oldugunu soylemisti ve bu yasta da zaten olgun dusunmesi zor biraz
Cigdemarslannn ben de bosluga dustugunu dusundum cunku ayriyken baska yeni arkadaslari olmus ve onun kafasini cok karistirmislar ailesi bile biz ayriyken onun cok degistigini soyluyolardi