Kızlar biz eşimle universtede tanıştık çok yakinlastigumiz zamanlar oldu . Sonuna kadar gitmek istediğim zamanlarda hep ya ilişkiye girdiğimde sonra ayrilirsak başkasıyla evlendiğimde karşılaştırma yaparsam işte o çok iyiydi kocam değil veya o his bambaşkaydı gibisinden . Cidden hep merak etmisimdir kocasından önce başkasıyla ilişkiye girenler bunu düşünüyor mu (bu arada herkesin kendi seçimi bn esimle olsun istedim kimseyi yargılayamam)

Olivetti bnde de öyle . ama biz çok fazla yakinlastik o istemedi evlenmeden . Ama benim bazen çok costugumda istediğim oldu hep ya başkasıyla evlenirsem yatağa girince aklıma gelirse falan bunları düşündüm

Hdgvbh Bağışla anlamadığım nokta eğer başkasıyla evli olsaydın yine aklına gelmeyecek miydi şuanki eşinle yaşadıkların,yani iki damla kan belirlemiyor sen karşındakini kandırmış olacaktın ileri gidip girmemek önemli değil sonuçta elmayı yemeğe yeltenmek mesele 😄,o kadar yapmaya cesaret etmekle tam yapmak arasında fark yok aslında onu demek istiyorum,karşı tarafı kandırmak içinse saklayın tabi zarı 😅

Hdgvbh Ay şimdi beni linçliycekler belki ama bu bekarken yaşadığım bişey onu söyleyim. Ben eşimden önce bi sevgilimle yuzeysel ilişkiye girmişliğim var hemde bircok kere(Çok seviyorduk birbirimizi)Ama asla esas iliskiye girmedik.Ama sevgilimle her haltıda yedim o şeyin dısında😉Yani şöyleyim kocam herşeye rağmen ilkim oldu ama sevgilimle ten uyumumuz daha fazlaydı.Acayip birbirimiz çekiyorduk.Nasıl bisey bende anlamıyorum ama onunla ilişki sırasında asla asla bitmesin istiyordum oda aynı şekilde.Adamı kac defa üst üste birgünde kaçdefa boşaltmışlığım var🤭Artık yan yürüyordu dermansızlıktan😂Ama eşimle iç öyle değil.Yani nebilim ilişkiden pek zevk almıyorum eşim içime girdiği halde.Bitsede gitsek havasında oluyorum çoğu kez eşime belli etmesemde🙄Ten uyumumuz yok denilecek kadar az.Aylarca ilişkiye girmesem pekte aklıma gelmez oderece.Sevgilimdeki aldığım o tadı o lezzeti eşimde aynı şeyleri yapmamıza ragmen alamıyorum olmuyor🙄evlendikten sonra düşündüm acaba sevgilim içime girseydi nekadar zevk alırdım kimbilir?Yuzeysel sevişmede bile okadar uçuyorsak içime girse kimbilir neler olcaktı diye hala daha merakındayım doğrusu🙄Yani şöyleyim canısı yaptıklarımdan pişman değilim aklım yapamdıklarımda….😉

Cleopatra senin dediğinde doğru ama tutamadım kendimizi kız benimde sonda söylediğim gibi elbette kan belirlemiyor herkesin kendi kararları.

Yasak_elma ayy ne kadar rahatmışın bende cinselliğe düşkünüm ama kocama evlendiğim zaman kendime geldim ben kocamdan başkada kimseyi sevmemişim

Cleopatra öpüşüp yiyistik canim bol bol . İlerisine cesaret edemedim ama elbette biliyorum iki damla kanla alakası olmadığını . Ama ben opusup yiyistigim halde ilk gece o işi yaparken titredim resmen o başka bir boyut o yüzden bu soruyu yönelttik canim

Cleopatra açıkça anlatıyım sevgilim beni sikse ayrılık ihtimali olaraktan başkasıyla evkendiğimde kocamla ikisi arasında karşılaştırma yaparmıyım falan

Hdgvbh yani tamam öpüşüp yiyiştiğin adamı da unutmayabilirsin onu demek istiyorum çok farkı yok anlatmak istediğim bu illa içeri girmesine gerek yok 😂😂

Eskobar Anladım da siz beni anlayamadınız illa içeri mi girmesi gerek karşılaştırma olması için onu demek istiyorum,bi dokunuş bi öpücük iki elleşme bunlarda yeterli unutmamak yada karşılaştırma yapmak için,karşı tarafın çekim gücü uyumuyla alakalı.

Yasak_elma bizde sevgiliyken yüzeysel yaşadık ve o kadar güzeldi ki içime girerse başkasıyla evlendiğimde aklıma gelir mi diye korktum. Hakliymisim ve seni de tebrik ederim linclere göğüs gerebildigin için . Herkesin kendi hayatı kendi düşünceleri . Sevgilin evlendimi peki

Eskobar aynen kızlık zarı belirlemiyor kimsenin namusunu. Herkesin kendi hayatı seçimi asla öyle bişey dusunmem

Eskobar Benim için hepsi aynı hesap,içeri giren girmeyen ayrımı yapmam ,tenime dokunup o hazzı yaşamışsak bitmiştir😂😂😂

Hdgvbh yani zinayı düşünmeyipte kızlığı düşünen bi insan insanmı tabi dinen müslüman olarak başka dinde zaten yasak yok insanız hata yapabiliyoruz hepimiz yapmışızdırda rabbim tövbemizi kabul etsin kimseye bişey demeye hakkımız yok