Kızlar geçenlerde forumda gördüm ve C vitamini kollajen hidrolik asit aldım kullanan vardır bunlar nasıl ve ne sıklıkla kullanılır yardım plissss 🙏🏻

Cigdemarslannn bu tarz gıda ve vitamin takviyelerini doktor gozetimi altında kullanmaktan yanayım , belli belirsiz bı şekilde kullanmayın lütfen , sizin ihtiyacınızı doktor belirler ona göre takviye verir zaten

Cigdemarslannn yani arkadaşınıza olmadi diye hemen kullanmayın ben cok korkarim öyle şeylerden bence yinede danışın doktora

Anilla post sahibinin bahsettiği diğer postta bu hanımefendi çok aydınlatıcı bilgiler vermişti bende onu etiketlemek istiyorum @gshande

Anilla cicegim benim🙏🥰❤️Ben hyalüronik asit c vitamini falan yüzüme sürüyorum ürünlerin içinde var.arkadas takviye olarak almıs galiba c vitamini d vitamini biotin vs eger eksikse içten destekliyorum takviyelerle ama c vitamini cok nadir alırım .cünkü hem dıstan hem içten zaten alıyorum ayrı olarak takviye seklinde ihtiyacım olmuyor o kadar .neye ihtiyacım varsa onu alıyorum .zaten cildimin sacımın renginden bile anlıyorum eksigi.ona göre biotindir d vitamini c vitaminidir çinkodur vs takviye olarak alıyorum @Cigdemarslannn birinden duydum aldım demişsin canım lütfen kendi ihtiyacınızı bilin ona gore seyler alın .herkesin ovdügü kullandığı seyleri almayın cogu kişi ne yaptığını bilmeden yapıyor yada onun ihtiyacı odur kullanıyodur seninki baskaysa sana yaramaz. daha bilincli gidelim hem bedenine hem cebine zarar etme .sıklık da senin ihtiyacına baglı ornegin c vitamini ihtiyacın var onu kullanırsın hepsini bir arada kullanmıyorum.kollajen zaten hic kullanmıyorum ben 🙏

Rouge çok açıklayıcı olmuş , cildimizi tanimamiz gerekiyor ben hala çözüm aşamasındayım 😆 cildime saçıma doğru düzgün ürün bulmuş değilim

Polyannacilik 🙏🌸bu cok normal canım bende hemen ürünlerimi bulmadım hemen cildimi tanımadım bunlar zamanla olan oturan seyler 🌸sana öğrenirken kendi yaptığım seyleri söyliyim belki faydası olur. mesela ürün alıyosun ya hep arkalarını okumayı alıskanlık edin içerik listesini oku basta bisey anlamicaksın ama oku okudukça o içerikler aklında yer edinicek ve bir ürün alırken ben su ürünü sevmemiştim içinde bunlar vardı aynıydı dersin ordan hatırlama olucaktır.kötü içerikler hangi içerikler hangı sırada olmalı ben bunlarla ilgili post açıcam ss alırsan öyle de işine yarar alırken bakarsın.eger ilgin varsa içerik arastırırsan güzel olur.birde sac tipini cilt tipini dogru tanıdıysan öğrendiysen tamamdır.cok tırt içerigi olan tüm yararlı seyleri öldüren kimyasal içerikler var cogu marka bos ve bunları herkes kullanıyor sadece kimyasal sürmüş oluyorlar ben onları da anlatıcam insanlar bosu boşuna paralarını ve ciltlerini harcıyolar 🙏

Cigdemarslannn c vitamini ve hylanuric asit her cilt tipi için uygundur ama kullanmak şart mı kişiye göre değişir.
              Eger bunları serum olarak aldiysaniz;
              C vitamini ; Bir sürü türevi ve oranları var yeni başlayanlar için en fazla %10 içeren ürünler başlangıç icin ideal. Neden kullanırız?
              Eger cilt tonumuz eşit değilse, güneş lekelerimiz varsa ya da güneş lekesi oluşmasını engellemek için, güneşten kaynaklanan kırışıklıkları engellemek için kolajen artışını destekler vs. Daha aklıma gelmeyen birçok güzellik 🙂
              Kullanımı: başlangıç icin hafta da 2 3 kez kullanmak Cildi alıştırmak lazım 3 hafta sonunda falan günlük kullanima ya da gün aşırı kullanıma geçilebilir. Sabah kullanmayi tasviye ediyorum ama akşam da kullanılabilir. Eger sabah kullanacaksak sürüp 15 dakika bekliyoruz sonra hemen 2 parmak kuralı ile güneş kremi sürüyoruz. Güneş kremi surmezsek cildimiz güneşe karşı savunmasız hale gelir iyi yapacağım derken mahvederiz güneş kremi mutlaka surulmeli. Eger akşam kullanılcaksa sürdükten 15 dakka sonra nemlendirici krem sürüyoruz ve sabah yine güneş kremi sürüyoruz. C vitamini kullandığımız rutinimizde başka asit kullanmıyoruz.

Hylanuric asit; turkce anlam olarak nem tutucu özellikte diyoruz. Adı asit olsa da aslında asit değil zararı hiç yok bütün ürünlerle aynı rutin de kullanılabilir. Akşamları da gündüzleri de kullanılabilir. Dikkat edilmesi gereken hafif nemli yüze sürülmesi gerekiyor ve üzerine 1 2 dakika sonra nemlendirici krem 🙂

Kolajen ciltten emilmez dolayısıyla ben kullanmıyorum.

Cigdemarslannn aa yorumları yeni okudum bunları tablet yani hap olarak mi aldınız. ? C vitamini günlük 1 meyveden alabiliyoruz fazlasını idrar ile dışarı atıyoruz bunun için tablet kullanmam. Kolajenin hapı da serumu da bir şey ifade etmiyor tamamen reklam popülerliği kullanmak yarar sağlamayacak. Hylanuric asit in tableti ilk defa duyuyorum. Mantık olarak o da doğru değil umarim ilac olarak değil kozmetik ürün olarak almissinizdir bu ürünleri 😃

Rouge var hepsi ss almıştım ama aşırı karışıklar ürünlerin içinde milyon tane karışım var hepsine hakim olamıyorum ay lütfen bu tarz bı post açarsan bizlerde faydalanalim ozelliklede marka ismi verirsen mutlu olurum