Kızlaaarr hadi kapatın bu konuyu sohbete geldik suraya uzatmayalım

Eskobar Bitmiycek sanıyorsun ama o bulantılar birden kesiliyor. Sen bile anlamıyorsun😅

Capkinkedi zaten biley yiyemiyorum yediğimide çıkarcam diye korkuyorum şimdiden hiç yiyemezsen bebekler zayıf olursa korkusu var bide tedaviden dolayı progesteron ve estramon takviyesi iyce bitirdi

SevdaMY Tekirdağ nasıl bir yer? Atama ile gelsek güzel olur mu, önerir misin? Gördüğüm şehirler hakkında bilgi alacağım bundan sonra 😄

Marbled tekirdağ güzel ya yardim sever cana yakın insanlar köftesi ve rakısıyla bilinir

SevdaMY Evet meşhur şeylerini biliyorum. ☺️ Tercihlerim arasına almayı düşünüyorum inşallah yer açılırsa.

SevdaMY Kamooon aha dedim 128 yorumu görünce bir yeni geldim vakası daha mı 😁 hoşgeldiniz diyelim arkadaşlar fake muhabbetide son olaylardan sonra baydı artık zaten zamanla herkes ne olduğunu döküyor ortaya sessiz sakin gelenlerede fake misin demeye gerek yok hani saçma sapan sapıkça sorularla gelene herkes tepki gösteriyor zaten gerek yok yeaa iki t.şşak geçip çıkın işte be aman 🥱

1dost ayy ilk değilim ben dimi 😁tam da tahmin ettiğin gibi

1dost hoşgeldin partisi hazırlamşlar sağolsunlar🌺

1dost olaylarla alakası yok sadece bi kaç postta daha çözmeye çalışıyorum gibi bişey vardı sadece mom gibi yani neyini çözceksin dedim samimiyetsiz geldi