Edo Okyanusunkalbi teşekkür ediyorum , bunları yaparken ne kadar çaba harcadığımı buraya yazarken farkettim desem inanır mısın ? Çünkü devamlı bir şeyleri toplamaya düzene sokmaya çalışıyormuşum insanın bebekten düşünmeye sorgulamaya vakti bile olmuyor çok şükür oğlumu gerçekten çok seviyorum böyle yazıp şikayet gibi algılansın da istemiyorum, yazdıkların benim için çok değerli o kadar çok söylemiş ki ben de sorunu kendimde sanmışım…
Edo Marbled Çok haklısın benim bir an evvel kendimi toplayıp tepkimi göstermem gerekiyor ama nereden başlasam bilemiyorum yine de teşekkür ederim
mamacita Edo eş ne kadar önemliymiş ya, bekarken bilmezdim bu kadar önemli olduğunu. Zor zamaninda yanında yok ise, iyiyken olmasının ne anlamı var. Vefa önemli, Allah gönlüne göre versin
Edo mamacita Gerçekten öyle seviyorsun evleniyorsun mutlusun sonra bir anda her şey değişebiliyor insan kocaman bir boşluğa düşüyor
Deleted16 Edo Yarından itibaren sizde eşinizin size davrandığı gibi davranın. O yokmuş gibi onu görmeyin. Adam yerine koymayın. Sizde ailenile konuşun arayın gülüşün falan. Ben eşimi cezalandırmak istediğimde onu yok sayarım. Sahurunu keserim iftar bile hazırlamam. Per perişan olur kedi gibi dolaşır sonra. Ha doğru ya da yanlış yapıyorum bilmem ama işe yarar. Bir daha yaptığı yanlışı tekrarlamaz. Yoğun çalışır eksta ticaretle uğraşır kafası çok dolu olduğundan bazen bebeğimi beni ihmal eder. Hemen sirkelerim. Açık açık konuşurum. Geçenlerde bana ayırması gereken vakitte kardeşine 1 saatlik araba sürüş eğitimi vermişti. Eve geldi yorgunum uyucam dedi. Öyle miiii dedim. Bana vakit ayırmıyor musun. (Detaya girmiyorum) 😀 Topladım valizimi çantamı kendisi uyurken çıkıyordum evden kapı sesiyle geldi. Nereye falan derken bi afalladı ciddiyetimi fark etti. özür dilemeler yanlış yaptım demeler. Sirkelemek lazım. Konuşarak giderek susarak bi şekilde yapmak lazım erkeklerin kafaları bizler gibi değil bizim gibi çalışmaz düzler. Cumartesi günü plan yaptı öyle uyudu. Tüm gün dışarıda olcaz diyor. Ailesine de dün mesajı verdi beni Cumartesi günü rahatsız etmeyin o günler ailemin olacak dedi . Benim annem çok kızar en ufak şeyleri büyütüp eşimi cezalandırmam konusunda fakat bu şekilde adam edicem. İleride çok zor çünküü..
Edo Deleted16 Gerçekten tavır koymadan zora sokmadan hiç bir şeyi anlamamaları ne kadar enteresan 🤦🏻♀️ Teşekkür ederim yarından itibaren bende ona onun gibi davranacağım bakalım ya akıllanacak ya da yine abarttığımı söyleyip beni katil edecek 😬
Slovem08 Edo geçiyor kızlar onlarda yeni sürece adepte olmaya çalışıyor kavga vs yaşamadık Allaha şükür ama diğer bahsettiğiniz durum ilk aylarda bizde yaşadık ve ben ayrılma noktasına dahi geldim eşime bu çoçuğa zaten ben bakıyorum evde varlığınla yokluğunun bi farkı zaten yok bari hiç olma daha iyi falan filan bi dünya şey dedim oda düzeldi baya ama beni vazgeçiren şey kararımı verdiğim sabahı oğlumun eşimi uyku arasında tek gözünü açıp görüp sonra gülümsemesi oldu yoksa bu durumdan ötürü bizde boşanırdık. Ben baba konusunda ilgisiz sevgisiz büyüdüm çocuğumun öyle olmasını hiç bir zaman istemedim Allaha şükür büyüdükçe daha da güzelleşti İnşAllah sizde huzurlu mutlu bir aile sıcaklığına dönersiniz
Edo Slovem08 ben ayrılma noktasına dahi geldim eşime bu çoçuğa zaten ben bakıyorum evde varlığınla yokluğunun bi farkı zaten yok bari hiç olma daha iyi falan filan Tam olarak senin olduğun noktadayım bende umarım bizim ilişkimizde düzelir yoksa insanın aklına başka bir şey gelmiyor
Deleted16 Oksijen Valla yapmadım yemek. Dışardan sipariş etti iftarını. rezil oldu öylede. Siparişi 10da geldi baya bir mağdurdu . 😀🤦🏻♀️ Önceden vicdan yapıyordum da artık yapmıyorum ceza bu çekmeli.
Deleted16 Edo pes etme beybi 😀 seviyorsan adam etmek için uğraş. Eşinde seni seviyorsa adam oluyor zaten dank ediyor sonra 😀😀🥳
Oksijen Deleted16 iftar için kıyamam asla düşmanımda olsa mutlaka yiyecek hazırlarım🐸 ama başka bir zaman olsa bilemedim 😁
Edo Deleted16 Ya gerçekten güldürdün beni 😆 yemek konusunda sen kadar istikrarlı olmayabilirim ama asla pes etmeyeceğim 🌸
Slovem08 Edo Oğlun bğyüdükçe düzelir Rabbimin izniyle kalbini gönlünü ferah tut kafanı dağıtmaya çalış. Çok zor bi süreç ama sonu ferahlık büyüdükçe bir şeyler daha güzel düzene giriyor. Evet bazen huyları değişebiliyor ama bi şekilde idare ediliyor. 10 aylık oldu oğlum bu aralar tek uykuya geçti aşırı zorluyor ama idare edebiliyor insan bi şekilde ama küçükken daha zor.
Deleted16 Oksijen Ailesine zamanını harcıyorsa yallah gitsin orada açsın iftarını. Bana gelince uyucam ha. Bende bebeğimle beraber iftar hazırlayayım. Çok gaddarım üzgünüm babama bile hazırlamam. Önceliği her zaman biz olacak ki benimde önceliğim o olsun.
Oksijen Deleted16 iyide sürekli seninle ilgilenecek diye bir şey yok ki😁 ama bu durum senin için uygun söylediğine göre 🐸
Edo Slovem08 siz kadar sabırlı olabilir miyim bilmiyorum ama içime oturan şey kötü zamanlarımda yanımda olmadıktan sonra iyi zamanlarda eskisi olmuş neyime yarar ki..
Slovem08 Edo çok şükür daha oğlum küçüktü o zaman baya taşmıştım 1 gece almadım eve gönderdim pazarteside dilekçe için gidicektim o raddeye geldim oğlumun bir gülüşüne vazgeçtim ama o günden sonra baya toparlandı eşim çok şükür şuan o kadar güzel ilgileniyor ki anlatamam. Bide büyüdükçe kendilerine mutlak baktırıyorlar
Annesivekizi Edo birebir aynısını yaşadık biz de. Kızım 2 yaşını geçti daha yeni yeni normale dönüyoruz eşimle
Edo Annesivekizi İnanamıyorum ya nasıl bu kadar olabilirler aklım almıyor. Nasıl katlandın Allah aşkına ya ?
Annesivekizi Edo ben ilginç bi şekilde eşimi çok seviyorum. Bazen aynı evin içinde günlerce konuşmadığımız zamanlar oluyodu ama soğumuyordum adamdan😂
3annelif Edo eşler nedense çocuktan sonra ilgisizleşiyorlsr ve hiç düzelmiyor o çyle Devam ediyor bunu söyleyince de sorun yok abartıyorsun hormonlardan bebekten bunaldın gibi Bahaneler üretiyorlar Allah yardım etsin ne diyim kelin ilacı olsa başına sürer. Misali bişey Diyemiyorum